måndag .

- har pluggat och städat min garderob hela dagen ! hihi fast först var ja i skolan då och träffade min lilla micka som har varit borta i en hel vecka haha vi hade jätte mycket att prata om :), iaf har bestämt när ja ska göra biologiprovet och allt sådant, sen så kanske vi ska göra något på lördag ...

ska rensa mina örhängen nu eller ja ska iaf rätta till dom för dom är i en enda stor hög ! vi hörs sen pussen

//my ♥


godmorgon..

vilken kväll/natt det har varit har knappt sovit något alls, ja tror vi kom hem till maria vid fem tiden och då satte vi oss och snackade och kollade på film :)¨.

ja tog bussen in till stan där ja mötte henne och det var skit läskigt för det var svat ute, men iaf vi gick och mötte philip,robin och markus, sen så gick vi och käkade, tyvärr så kommer ja inte ihåg var förnågonstans men aa, sen när vi hade käkat så tog vi bussen till en fest hahhaa :O

på bussen var det skit kul och vi var dom ända som åkte buss så vi hade hela bussen för oss själva :)), sen när vi kom fram så möttes vi utav ett annat gäng dom var fedt shyssta och SNYGGA (A) , sen levde vi som fan där inne i den lilla lägenheten men kul vare iaf.

sen vid fyra tiden så tog vi bussen igen med dom som vi mötte upp på stan och sen åkte vi hem till maria då, efter ett tag somnade vi och sen vaknade ja vid nio :O att adam ringde mig och ville att ja skulle komma hem för han skulle styla mig innan det kom gäster så då var det bara att ta en taxi hem, somnade nästan i taxin för ja var så trött och sen hade ja huvudvärk för spriten som ja drack hahah :O !

tyvärr så blev det inga bilder för ja glömde min kamera :(, men lägger in en bild som visar hurdan ja är nu :


men nu ska ja in i duschen sen efter så ska ja sminka mig med syster smink (!!!) .
hörs senare .

//my ♥


massa babbel .

hv vann idag med 3-2 i sudden, ja visste att dom skulle vinna idag !!!




nu till en helt annan sak som är helt fantastiskt, kan inte berätta det här i bloggen men ja är glad för er skull, hihi det kommer bli så himla mysigt och ja hoppas verkligen det blir mitt förslag, kommer berätta om någon månad eller så..

iaf, imorgon så ska vi fira en vän till mig eller det blir ju idag igentligen haha -_-, så då blir det lite partiiieeee !! wieh, hahah ja men nu ska ja möta upp en vän till mig, vi ska ut och träffa ett gäng sen så kommer ja hem imorgon bitti ;) !

ville bara säga att ja luktade på den nya britney parfymen idag och jävlar vad fresh den va, skulle verkligen vilja ha den men det är bara en liten hake, ja har redan fått en lila sådan av min farmor och farfar så när den är slut så kan ja ju köpa den nyaste, men först måste ja ta slut på min gamla britney ;) !

den nya :  den ja har nu :

hörs imorgon sötisar ;) !

//my ♥

fan vad arg ja blir :@

sitter och kollar på hockey, ja blir grymt arg när ja ser att hv inte alls är bra idag, har dom en till dålig dag ? dom kan ju för faeen inte förlora tre matcher så hoppas dom vinner idag (L) !!!

iaf, vaknade idag vid klockan elva eller något, gick upp och fixade mig och så men när ja skulle sminka mig så kom ja på att ja hade glömt mitt smink :O! seriöst hur kan jag glömma mitt smink? det går inte bara, men ja fick låna lite mascara av min syster men hon har en as dålig så det blev typ inte alls mycket så för första gången i mitt liv så har ja gått utan smink på stan (!!)

det blev inte en halsduk men det blev klänningen, julklapp till syster och sen ett par öronhängen ;) är rätt nöjd hihi om ja säger så. ska nu baka lussekatter, vi hörs sen babes :)!

//my ♥

halsduken imon .

blir denna halsduk imorgon ;) !



sitter och snakkar mer en vän, snart så hoppar ja ner i sängen och kollar på twilight eller satc movie, men nu ska ja snakka vidare, hörs imon babes ;* .

//my ♥

hahahha :O

hahahhahahahhahahhahahahhahaa säger jag bara, fy fan vad ja skrattar nu hahha :O, sitter och chattar med sjuka killar och fulla som faen, själv har man ju också druckit lite och klar är man ju inte i huvudet om man säger så men jaja.

ja och en kompis har fixat en blogg nu hahah och vi trixar med den fortfarande, har säkert suttit i två tre timmar, börjar bli lite hungrig så tror ja ska ta och dricka något kanske lite vatten eller ta en frukt eller varför inte CHIPS ? ja my en jätte bra ide tycker ja, eller inte.

men whatever, imorgon blir det klänning och halsduk. sen kanske ett par lacktights ? who knows ?! aja ska kolla vidare lite här och leta efter andra sjuka människor sen ska ja nog ta en runda till sängen och sova ett tag och ta en LÅÅÅÅÅÅÅÅNG SOVMORGON som ja sa i det tidigare inlägget, måste bara läsa några småbloggare som ja själv är men ja, älskar att sitta och läsa om andras liv och allt sådant haha :) .

har ju ingen andra bilder för ja sitter med en annan dator än den andra lilla jag har för den här är mycket större och så gillar jag den här med för på dom här knapparna kan man skriva på .


bloggar kanske en sista gång innan ja somnar till.

//my ♥


fredag.


hejhej !

har nu landat i linköping här och ätit en kotlett med potatisklyftor :), hih det var supergott och jag är super mätt. har kollat på idol och circus möller, snart så är det idol igen och ja som hade lovat mig själv att inte kolla på idol för rabih åkte ut men jag var tvungen haha det är ju ganska bra om man säger så.

iaf, idag gjorde jag ett oförberett prov och det gick jätte bra, eller det vet ja inte än men ja tror det gick ganska bra faktiskt, det var bara vg och mvg frågor och ja svarade faktiskt på alla frågor men sen vet ja inte om ja hade alla rätt haha men jag fattar inte att ja blev underkänd på mitt vanliga prov, haha knäppis är ja :)).

men som sagt, imorgon så kommer ja sticka in till stan och köpa lite saker, en klänning och lite julklappar :), måste även köpa present till min ena vän som fyller år den 1 december :D, har lite funderingar på vad ja kan ge henne men det kan ja inte visa ifall hon läser min blogg...

känner mig inte alls trött så ikv blir det att ja ska vara uppe LÄÄÄÄNGGGEEE ! och sen ska ja ha sovmorgon imorgon och ikv blir det att ja ligger och kollar på film och dricker mina stackars redbull haha :), mumma på det sen så lovade en vän att ringa innan han la sig så hoppas han gör det men sen vet ja inte när han ska gå och lägga sig, kanske vid fyra? haha då sover ja säkert men ska försöka hålla mig uppe så ja inte sviker honom ifall han ringer och ja inte svarar haha fy fan vad taskigt -_-.

måste bara berätta en jävligt pinsam sak som hände idag :O, ja och en vän satte oss i datasalen och satte oss vid facebook och så, sen kom det några nior som skulle ha datorerna så då skulle ja stänga av min dator men så hade ja en kille som var verkligen skitsnygg och så ville ja inte visa bakrundsbilden, och han som såg bilden sen var värsta snygg han också och så bara sa han såhär:

- fy fan vilken bög ?!
- nej han är skitsnygg, sa ja och han bara skrattade som fan sen och ja gjorde samma sak hahaha seriöst hade värsta skrattanfallet med någon som ja inte ens kände, hur knäpp får man va egentligen ? :D.

jaja nu ska ja se vem det är som åker ut i idol, bloggar mer sen sötnosar :D.

//my ♥

klänning .



min klänning jag ska ha på julafton, visst är den söt ? :)

ja har en dålig dag :O

*MY HAR EN DÅLIG DAG* hatar verkligen denna jävla fucking cp dagen, förlåt att ja svär men ja pallar inte mer, fick reda på idag att jag hade blivit underkänd i två ämnen, HELVETE ! som tur är så ska ja ha om prov i det och ska verkligen förbättra mig.

förutom det så hatar jag denna jävla damp datorn, ibland vill ja bara slå sönder den, slänga den i marken eller va fan som helst, om någon retar mig just nu då jävlar kommer ja smälla till den och ja menar det nu så se upp vafan haha .

bara för att ja inte har något att göra så lyssnar ja på britney och kollar bilder, hihi hon är bäst :D.


//my ♥


23 dagar kvar till julafton!

23 dagar kvar till jul å ja längtar som faenn, det finns bara en tråkig sak med julen och det är att det är så stressigt, när man ska ut och shandla julklappar så är alla som galningar och bara river och drar i alla saker, haha och sen mellandagsrean, hahah :O då är det ju för fan kaotiskt seriöst ja vill inte gå och shoppa när det är sånt så jag brukar alltid göra det i slutet när det knappt finns något kvar men nu ska ja testa och gå i början då det är som mest folk haha se mig trängas så ? usch nej , men jaja skitsamma.

jag brukar alltid veta vad julkalendern ska vara förnågot men nu iår så vet jag inget :/ , haha ska ta och läsa på www.svt.se och se om det står något där sen ska ja ta och PLUGGA har ju förfasen prov imorgon, bloggar mer sen '

//my ♥

hemma nu !

- har äntligen kommit hem och slappar lite med musiken på, hihi nästan de högsta och det dunkar på som bara den eftersom det är ipodhögtalarna :) .

iafi idag så måste jag duscha, plugga och kolla på greys ;) , inte så mycket att göra haha ganska lugnt eller måste laga mat men det ber ja syster att göra haha, idag så har jag börjat sticka på syslöjden :O, hahah det går ju inte så bra om man säger så men det är faktiskt jätte kul :D om man får in farten i det hela då haha.

jaja whatever, pappa fyller idag och då måste jag ringa och säga grattis haha ja bloggar mer sen sötnosar.

//my ♥

seegt som fan med plugg ; (

hejhej !

har pluggat som fan idag asså :O , det första ja gjorde när ja kom hem var att plugga på matte provet sen så när ja inte pallade mer så åt ja lite sen så har jag suttit med någon konstig so uppgift , det är ett grupparbete som man är ca 10 stycken i sen så ska man göra en tidning om första världskriget och så skulle man välja en redaktör och allt sådant hahah och ja blev :O haha seriöst ja ? :O

haha kul var det iaf :) , hihi jag har bestämt massor och ja trivs med det , ni som känner mig blir säkert helt förvånade nu när ni hör att jag blev redaktör hahah ..

sen så måste ja skriva en uppsats på ca tio sidor inom fv fy fan :O , men tror ja ska börja och ta fakta sen så skriver ja om ca fem dagar eller något , måste bara få ha min dator så ja kan skriva snabbt för på den här så går det inte alls fort ..

ikv så blir det andra avenyn :D , och som omväxling nu så ja inte blir för trött på so:n så ska ja dra ut och ha lite kul haha nej men typ en timma eller nåt , fika med vänner och sådant , bloggar kanske om det inte blir allt för sent eller tajt ;) , och det kanske låter som om ja ska kolla på andra avenyn nu på tv:n men ja kollar på datorn senare på kvällen för annars hinner ja inte umgås med vänner .

jaja nog tjatat om det , laddar upp en bild på mig som min bror skickade till mig :D ...
'

haha skit gammal ja vet men va fan haha man måste bjuda på sig lite här va ?
haha ser ni mina ögonbryn :O ?


//my ♥

hatar datorn !

- haha vilken jävla dag dt har varit idag ! har verklingen inga ord för det och ja som trodde att det skulle bli en bra dag , vilka missförstånd det har blivit och jag skulle verkligen inte lagt mig i för då blev det bara värre och du skulle inte behövt få veta för nu gjorde ja henne ledsen med att säga det :O men whatever , man måste få reda ut saker och det hoppas ja nu att vi har gjort .

iaf , fick reda på mitt so prov idag och jag var ett poäng ifrån vg :( , fy fan vad ledsen jag blev hahha ja som hade kämpat med det där provet men det är bara att kämpa på för imorgon ska ja ha ett till prov fast det är i engelska dåra .

har inga bilder på den här dampdatorn så det får bli ett inlägg utan någon bild ... usch vad jag saknar MIN dator , hatar verkligen denhära , för det första så är den så jävla seg , sen är den så liten så man typ nt ser något och sen så kan man knappt skriva något för knapparna är så konstiga , detta inläggetr har tagit tio minuter och brukar vanligtvis bara ta fem :S .

men jaja, ikv är det ullared hahah bäst är de , och sen så blir det plugga på engelska provet och sen kanske lite matteövning också ... det är såna sysslor som man måste göra och ibland pallar man inte men nu har jag babblat bort ytterligare 2 minuter utav mitt liv ...

nu ska ja iaf äta något sen blir de en POWERNAP !

//my ♥


saknar , saknar , saknar !

saknar min data otroligt mycke ;( , alla bilder och videosar och exat allt som var på den , ja saknar dej dator hahah :) , tänkte visa den dator som ja egentligen har ,

 .

sen här är en bild på en annan som jag VILL HA ! fast ja tror den ska vara svart då ;)


//my ♥

den 22 november .

hej på er !

min dator har fått damp så nu har jag en hp-mini , vi ska lämna in min vanliga dator och se vad det är för fel , det är nåt fel med fläkten om det inte går och laga så hoppas ja på en ny data ;D .

iaf , nu är jag hemma och har duschat och ätit , hihi ja igår så var det mys pys å det blev en tröja ifrån gina ;) . men nu ska ja ta och städa , reda ut alla mina öronhängen och sen ska ja faktiskt ta och plugga för jag har prov på tisdag och onsdag ...

min data jag har nu :


nu ska ja plugga , hörs senare .

//my♥

datorn dampade igår ,

hejhej bloggen .

min dator fuckade sig rätt så mycke igår när jag skulle starta den , det fanns inget internet på den :O ? haha ja seriöst helt sjukt men så idag så lagade pappa den så nu är den okej :) .

som sagt , igår åkte jag till linköping och ska vara här tills imorgon , idag blir det nog kanske lite shopping och hoppas på bio :) , antingen new moon eller bröllopsfotografen eller 2012 , haha vet inte vilken :D .

men iaf , nu ska ja ta och fixa mig och sen käka lite lunch , bloggar mer sen !

//my ♥

pluggis barn är jag egentligen inte :O

- nu har jag övat på glosor och äntligen kan jag alla :O , trodde inte ja skulle det först men sedan gick det bra (Y) , jag är stolt för att jag kan 150 glosor bara sådär , egentligen är jag inget pluggisbarn eller så men när det gäller då tar ja i med hårdhandskarna ;) !

haha iaf , nu ska ja snart platta håret och sen ska ja städa rummet och efter det lyxfällan , vet inte om jag hinner allt men ändå , nu ska ja packa ihop det sista .

//my ♥

19 november .

hejsan , gud vilken lättnad jag har ! har gjort två prov idag och ena gick jätte bra och det andra mindre bra , men det är sådana smällar man får ta .

men nu har jag två prov till att plugga till och sen ska ja lämna in ett grupparbete som man skulle göra och sen en läxa men den lämnar ja in på måndag ist hahah :) !

nu ska ja snart packa och så inför tågresan imorgon då jag åker själv , ja tror tiden var tjugo över fem så ni kan ju ta och smsa och underhålla mig lite (Y) .

ikv är det lyxfällan och sen ska ja sova för igår kväll så gick ja nog och la mig vid elva tiden och idag orkade jag knappt gå upp så måste nog gå och lägga mig tidigare om ja ska upp tidigt imorgon också , vi hörs senare , lägger in en bild iaf på mitt rum som vi kanske ska måla om i helgen , alltså inte måla om utan måla en till vägg fast den ska vara svart :D .




saknas bara en taklampa , matta svart med massa konstiga saker på (jätte mysig är den) och sen nya blommor , hahahha dom har jag tagit död på och sist en ny stor spegel .

jaja nu hinner jag inte mer , bloggar sen !

//my ♥

bläää , 7283486 prov !

gud vad mycket läxor jag har :O !

herregud , vi har två prov imorgon , två prov nästa vecka , en uppsats tills på fredag , en läxa tills imorgon och sen ska vi göra någon hägtalare :O , jag kommer inte orka .

så varför sitter jag här och skriver när jag inte har tid med det igentligen , kanske för att man är beroende utav att minst ladda upp ett inlägg per dag ? imorgon kommer det blir betydligt mer kan jag lova !

ni kan ju sitta och dregla framför den här snyggingen medans jag pluggar :( !



//my ♥

vad ska det stå?

nu blir det snart andra avenyn och sen film , sitter och äter världens godaste äppel men vet inte vad dom heter :O ! haha jaja , nu ska ja ringa en vän till mig så ska vi snacka lite skit å sådär :D:D !

//my ♥

den 17 november ,

- nu har jag pluggat till tre prov , seriöst hur fan orkar jag igentligen :O , jaja så är det ibland -_- !
idag på musiken var det afrikanskt tema , hahha så jävla kul att slå på afrikanska trummor och sjunga och skrika det högsta man kan ,  hahah ja men min hals mår inte särskillt bra nu men haha skit i det , roligt var det iaf :D .

jag ÄLSKAR lady gagas nya låt , bad romance !!!! feting grym är den :D , hihii ja sitter nu och lyssnar på den bara för den är så jävla bra men ingen tar britney ;) !

hittade en gammal bild på mig ifrån sommaren :O !


nu ska ja ta och steka runt på bilddagboken,  hörs !!

//my ♥

ullared strax '

- palla inte , nu ska ja snar se ullared hahah !


//my ♥

saker ja måste ha ,

saker ja måste ha nu !!!!!!!

1) obh nordica locktång ,

2) hörlurar om ja inte får dom ännu ,


3) hv71 mjukis byxor !! ett måste ,

4) adidas väska ,

5) mascara , om ja inte får den tidigare ,

haha det kommer nog alltid mera saker senare men det här är saker som ja behöver just nu !!


//my ♥

bläää dag ,

DÅLIG DAG ! seriöst , orka fan ingenting , har också varit hos doktorn och snackat men palla ! vill inte skriva något heller , känner mig alllmänt tråkig idag , har även inte varit på bildlektionen eftersom ja var iväg men kände att ja var tvungen att gå på den :( ,

denna vecka kommer vara jobbigast på länge , på torsdag har jag två prov plus att jag har simning sen så ska ja öva på engelska glosor som är 150 stycken :O , seriöst vilken lärare ger ett barn så många glosor :O ?



haha en flumbild typ , nu måste ja ta och fixa lite saker , tex planera när ja ska till ullared och sen se om det finns tågbiljetter tills på fredag , bloggar mer sen .

//my ♥

salina snart ,

- salina kommer snart hit då vi ska göra något men först måste ja plugga -





//my ♥

hahaha , seriöst ? :O

hahhahahaha shiit :O , jag såg idag att på hv71:s sida så har dom julgranskulor med hv tryck på så ja smsade pappa och kollade om vi inte skulle ha de, då han sa ja det är klart vi ska så han ska beställa hem ett paket med sådana :O , seriöst ja skojade först men han är allvar hahhahah , 

vill bara meddela att hv är bäst och dom vann igår mot modo !!!!!

sen så vill ja ha dom här , fett fina :


350 :- .

//my ♥

hela helgen .

- har varit iväg hela helgen på konfa läger , igår kom jag hem och då kom en vän hit direkt och så sov hon hos mig , sen har även mitt internet pajjat men nu är det fixat , det har varit en hektisk helg och nästa ska ja bara ta och njuta.

det började med på fredagen då vi åkte tåg ifrån växjö och sen så var vi framme vid tolv tiden , sen så gjorde vi massa övningar och gick ut i skogen och så , aja iaf sen så somnade vi vid ett och skulle upp vid halv åtta :O , fem och en halv timma sov vi lyckat (Y) . men aja , sen så åkte vi hem så vi kom nog hem vid kvart i sex eller något och ja var sedan hemma vid sex och så kom en vän över vid kvart över sex , sen så somnade vi vid två tiden , och sen var vi tvugna att gå upp vid åtta idag igen för vi skulle påö gudstjänst , alltså fy fan vad lite ja har sovit så snart ska ja ta mig en powernap ska bara visa lite bilder under helgen .


en vän lockade mitt hår ^^) .


i skogen när vi skulle göra olika saker .

ja lägger in mer bilder sen för nu somnar ja nästan .

//my ♥

vän och kompisar är inte samma sak .

är vänner och kompisar samma sak ?

det är många som tycker att det inte spelar någon roll , att kompis är samma sak som att vara en vän ?

själv tycker ja inte att det är sant , en kompis är en sådan som man hälsar på och man nästan aldrig pratar djupa saker , man festar tsm med ? dricker med dom och sen dan efter så hör man inte av sig utan möts på nästa fest och gör samma sak , det anser ja att det bara är en kompis , tex en kompis som bara skriver söt och sötnos , snygg och alla andra saker på bilddagboken men kan inte säga det i verkligenheten , sådant är ganska knäppt haha tycker ja .

men en vän är en sådan som smsar eller ringer varje kväll , man hör av sig och pratar om allt ifrån himmel till jord . en vän är även en sådan som kan säga ifrån om man tycker något är fel , en vän är även en sådan som bryr sig om man lipar ? en vän bryr sig om man är ledsen och tröstar med att ge komplimanger . en vän är också en sådan som kan göra en glad på nolltid och ställer upp för varann , det är ÄKTA VÄNNER . ja har ganska många nära vänner men bara en eller två som står mej otroligt nära , dom ställer alltid upp och gör vad som helst för en !

det jag vill säga är att det är skillnad på vänner och kompisar , jag har många kompisar också som ja även har lärt känna igenom internet ;) !

nu har ja fått skriva av mig lite och fått skriva det ja ville ge ut , nu ska ja ta och kolla på lyxfällan sen ska ja ladda mobilen :D !

puss på er så kanske ja slänger in ett sista inlägg innan ja ska sova .

//my ♥

all möjlig skit .

- nu har jag duschat och packat allt ja bara kan komma på , handduk , skor , hygien saker , kläder , kortlek , ipod , ipodhögtalare , mössa , vantar , regnjacka , medeciner och allt annat onödigt hahha .

ja åker ju som sagt imorgon vid åtta tiden då jag tar bussen ner till stan och så går tåget vid nio tiden tror ja , måste gå upp jävligt tidigt men funderar på att inte sminka mig så jäkla mycket eftersom vi ändå bara ska klättra och vara ute OAVSETT väder :O . ja hoppas det ändå blir lite mysigt å typ ha fett kul på nätterna och så ? hahah ja det skulle vara fint (Y) men det blir nog bra som det blir ändå .

nu ska ja iaf kamma håret och föna det , sen ska ja platta det så ja slipper platta det så nogrrant imon , sen vill bara säga en sådan klantig sak ja gjorder idag :( .

jo , jag hade öppnat garderobsdörren (ja har min säng vid garderoben) så skulle ja ta en sak som låg på sängen och sen när ja skulle vända mig om så slog ja i dörren och spräckte läppen :O :O :O , seriöst det gör så jävla ont och det blöder och massa skit , hahhahahha så klantigt av mig men hahha ja -_- så nu går jag med en spräckt hand (Y) , häftigt va ? ...... nej snarare pinsamt .

haha ja nu har jag babblat bort ett hel inlägg med bara massa skit . seriöst vet ja inte vad ja ska skriva ? tänk vad jobbigt det skulle vara för alla författare om dom var tvungen att skriva en bok och så kommer man inte på något , eller är dom sådär att man ser vad man ska skriva , tex om man ser en bild som säger något så vet dom vad dom ska skriva ? nej seriöst så vet ja inte ...

slänger iaf in en bild på mig själv , hahha visst är ja ego ? nej men här kommer den :


nu ska ja lämna disken där nere sen ska ja föna håret , see yaa '

//my ♥

är äntligen hemma .

- har nu kommit hem efter en lååång skol dag , seriöst , ibland pallar man bara inte . men den sista lektionen idag var fan i mej bäst ! haha , vi skrattade så ja fick magkramp , hahahha när ja tänker på det så har ja nog aldrig skrattat så mycket som ja gjorde idag :)

JAG MÅSTE DUSCHA ! usch , ja hatar att inte vara fräsch eller hur det nu är , ska ta en lång dusch idag och sen ska ja ta och packa tills imon då ja åker till jönköping med vänner inom konfirmationen och kommer hem sen på lördagen då det kommer en vän hit och sover över eller något :D , myyyyyssigt .

bloggar mer sen snuttar !

//my ♥

vad ska det stå ?

- nu sitter ja här och lyssnar på musiiiiik !! hihi ja , det är avslappnande . känner att ja måste börja PLUGGA på so provet som jag har nästa vecka :O , har inte läst ett skit så det blir nog lite svårt om man säger så ...

men whatever , ikv blir det greys anatomy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! älsar det ♥ .

ville bara påminna - om några dagar åker jag iväg till jönköping och ska klättra 12 meter upp i luften :O , seriöst kommer ja våga ?

- hahah ja det får vi se , iaf slänger in en bild på ett så kallat spel vi gjorde idag på matten , seriöst så fattar ja inte varför vi skulle ha det ? men det var härliga färger å ja och emelie tog as många hahahha :) !



nej nu ska ja tvätta bort sminket sen så blir det greys , see yöö tomorrow .

//my ♥

toast till mig och syster .

- nu har jag ätit toast som blev mycke gott , visst är det onyttigt men jag hade inget smör på så då blev det lite nyttigare haha .


jag åt bara en , den andra var till min syster ;) !

//my ♥

stukat handleden .

- nu är jag hemma och har fått reda på att jag har stukat handleden :( .


jaja , nu ska ja ta och göra mat :) , bloggar mer sen .

//my ♥

bajjs ,

äntligen fräsch !!

har så jäkla ont i armen , usch det är helt sjukt :( ! vill inte till någon läkare så dom får klämma på den så det gör ondare :O , nej tror ja ska ta en tablett och sen ska ja linda in den som ett stödband , det gör otroligt ont , liksom detta inlägg har nu tagit sin lilla tid eftersom jag är tvungen att skriva med en hand !!!!!!!!!!! ja , jag tycker att ni ska tycka synd om mej ;( .

jaja , nu ska ja kolla på tv för ja kan inte sitta och chatta :( , bajs !

saknar mitt hår ;(

- fan vad ont jag har i handen , seriöst så går det knappt att böja på den så jävla ont har jag efter att ha brottats med assil , haha fan vad mke spö ja fick :O .

men whatever , idag var det skola och bläää , men imorgon är det sovmorgon och det gillar vi :*

idag lämnade ja min stackars ipod till martin som ska fixa låtar och så på den :D , japp ja får alltid som ja vill det gäller bara att tjata lite grann och sen är det klart , haha .

jaja , nu ska ja ta och duscha och göra mig ren och allt sådant dära sen så blir det andra avenyn och någon film och sen sleeptime eftersom ja måste vara utvilad .

men snart ska ja färga håret och klippa mig , saknar när ja hade brunt :( !


//my ♥

gulliga som faen !

hihi , gud vad gulliga vovvar , awwe så söta ! haha ja har två hundar som heter nalle och molly men det är inte dom här :



hahhaa ,

//my ♥

min stackars ipod ;( .

- rätt så sen uppdatering om man får säga så men så kan det va ibland ;) , har haft jäkligt kul idag alltså , haha ja vi hade vattenkrig i skolan idag och efter det så frös ja som en gris :O !

men pallar inte berätta mer om dagen , måste bara få tag på en vän som kan hjälpa mig med min stackars ipod som det inte finns någon bra musik i .


//my ♥

kollar på filip och fredrik !

har nu varit iväg en stund och firat farsdag men dock inte med min käre far , nej han bor ju som sagt i linköping och ja åker dit och två veckor tror ja det va , men iaf . vi åkte till mormor och morfar och där blev det fika och träffa alla andra kusiner haha ja många åsikter i ett sådan liten lägenhet .

iaf sitter nu och kollar på vem kan slå filip och fredrik . sen efter det tror ja nog ska gå och lägga mig för ja känner mej extremt trött idag och ja pallar verkligen inte vara uppe längre -_- , man blir bara tröttare för varje dag nu när det bli mörkare men mysigt är det iaf .




nu ska ja kolla vidare , ses !

//my ♥

godmorgon .

hej på er .

nu är ja äntligen en människa efter att ha duschat i en timma, gud så skönt ! kusin åkte hem för två timmar sen och vi har haft riktigt riktigt kul alltså, hahaha !

men iaf , visar jeansen som ja köpte för en vecka sen , wrangler ca 1000:- .
.

letade lite i garderoben och hittade en gammal tröja som ja inte har andvänt än ;O , köpte den för ca ett år sen på ginna för ca 200:- , fråga mej inte vad ja gör med armen :S .


nu ska ja ta och baka muffins , bloggar mer sen .

//my ♥

sover nästan ,

nu sitter vi och kollar på någon konstig film på sexan sen ska vi ta och sova , hörs imon gullepluttar !

//my ♥

lacoste skor ,

- snart blir dom här skorna mina , 999 :-


//my ♥

shopping ,

- ja kan ju börja med att rabih åkte ut igår , helvete också :( ! jag röstade till och med på honom , två jävla gånger !!
fuck också , rabih var bäst ;( !

men iaf , idag så vaknade jag ganska tidigt men låg kvar i sängen i en timma och bara slappade , sen så gick jag upp å fixade mig , åt lite frukost och sen åkte jag ner till stan och shoppade lite kläder ,


tröja på h&m , 129:- .


tröja på h&m , 149:-


tröja , ginatricot 149:- .

nu väntar jag på kusin som kommer snart och sen sticker vi kanske ut eller nåt ;) !

//my ♥

adam <3

min adam som ja inte får se förens om tre veckor :O , hur kan jag stå ut så jävla länge ?? han betyder den lilla skiten , alltid han och jag ! våra pratstunder äger allt , vi pratar om allt ifrån himmel och jord , är det inte så bästisar gör ? jo juste' han är både min låstas bror och min bästa vän ! ♥♥♥             



adam & my är dom bästa '


//my ♥

shopping .

- sitter och kollar på idol men nu är det paus och då pausar jag med datorn :) ! sitter och steker på bdb hahaha säger jag bara , vilka idioter det finns här i världen igentligen ...

iaf , sitter och försöker reda ut ALLA mina örhängen , det är en del och jag behöver verkligen en sådan där smyckeshållare som man sätter örhängen på , alltid på morgonen när ja ska till skolan så får ja stressa ihjäl och sen när jag ska välja örhängen så tar det typ fem minuter och bara reda ut skiten alltså ska ja köpa en sådan , kanske imon ? :) .

jaja , har nu beställt sådana här hörlurar för ca 399:- , känner att jag behöver ha ett par rejäla och sköna och givetvis SNYGGA hörlurar till min stenålders ipod , hahah !


//my ♥

vad ska det stå ? ;P

- har nu snackat med kusin och han kommer in hit till växjö imon då det blir stan och sen sover han här imorgon ! det var länge sen jag såg honom , haha vi brukar alltid ha så kul när han kommer , sen på söndag efter så blir det gudstjänst :O ! haha säger jag bara ...

jaja iaf , har kollat lite på programmet ullared och sen ska det blir idol och chips mums " ja nu när det är fredag så måste man ju festa till det llite eller ? nu ska vi FROSSA! nej haha kanske inte frossa men whatever .

funderar även på ny mobil , ja tror ja ska få pappas mobil som han har haft i sex månader för han ska ha en blackberry så då får jag denna av han :) :
.


jag fick nyss en bild som min låstas bror hade gjort , lägger ut den :



//my ♥

fredag .

- nu är jag hemma , ska ta och duscha för micka , ivan och ajub blötte ner mej idag :O , haha ja dom hällde massa vatten och s´längde servetter på mig :( jag känner mig mobbad hahahha !! seriöst ja har skrattat så jävla mke idag att ja har haft magkramp !

tex på livstil och hälsan så slog micka till mig i huvudet , haha och ja slängde ner henne nästan på glovet så hon klämde sin hand , haha riktiga men fan vad roliga catfight vi har haft idag , hahahahha ! skrattar när ja tänker på dom :O '

iaf , ikv stannar ja hemma sen imorgon kväll så sticker ja ut yeehh , sitter och lyssnar på madonna :) , haha ja den nya låten är faktiskt ganska bra om man får säga så men jaja , nu har jag inte tid med att sitta här och skriva sådana onödiga saker , haha .

- en flumbild '


//my ♥

micka och jag sitter här i skolan ...

sitter här med micka , vi har smugit oss in i en liten datasal , haha ja vi är bäst (Y) ! vi har håltimme och tänkte att vi skulle plugga lite men ist blev det datorn , oväntat ? nej juste '

idag så sticker jag hem sen så blir det nog kanske något ute ? inte vet jag , har inga planer iaf . efter vår håltimma så blir det livstil och hälsa , usch och blä på det ! sen så¨blir det en sista lektion med janne och då ska vi tänka till lite och kolla om vi kan gå tidigare eller något är ju så smart på sånt ..

nu ska ja kolla min facebook sen ska vi dra , bloggar mer sen när ja kommer hem och då bjuder jag även på några bilder ifrån dagen ;) !

//my ♥

torsdag .

- skolan idag , helt slapp å rolig haha för en gångs skull kan den vara det . iaf , skrattade som fan med micka idag och hade allmänt kul .

imorgon är det fredag och det gillar vi , får se vad som händer då och sen så blir det kanske fest på lördag men bara kanske !

slänger in en bild , ganska cool faktis :


jaja , nu ska ja hoppa in i duschen .

//my ♥

onsdag .

hej hej !

skola och konfa sak idag , helt okej ! gjorde kompisband med micka idag på slöjden dom blev helt fina faktiskt !! höhöh , smsar med henne om att vi ska göra en platta med våra bästa låtar på haha dom blir nog en hit faktis ..

okej nu ska ja även säga att det är godis dagen och då får man äta hur mycket man vill även om det är onsdag så vi fick en klubba idag av vår lärare haha det är typ det snällaste han har gjort , men ja ...

slänger in en gaammmmal billd '




//my ♥

tisdag .

hej på er !

har inte orkat med att blogga nu i två dagar men nu äntligen gjorde jag det . skolan idag och den var väl som vanligt jävligt tråkigg om man får säga så , hade även utvecklingssamtal idag , trodde att det skulle gå dåligt men det gick faktiskt jätte bra :) bara att jag måste läsa böcker och sen öva på mer på engelska :/ åhh , hatar verkligen att prata engelska !!!!

jaja whatever , igår var jag på stan och det blev puder , tröja , öronhängen , borttagningsmedel och sen en jacka :D!
faktiskt jätte nöjd , skulle bara behöva ett par skinntights som kommer i slutet av veckan '

ska ta och öva på lite glosor nu och sen blir det andra avenyn !!!!!!!
bloggar mer sen om ja pallar .

//my ♥

godmorgon !

godmorgon !

vaknade för en timma sen , åt en macka och så har jag packat mina saker eftersom idag så åker jag tbx till växjö , sen så kommer jag inte hit förens om tre veckor :( , egentligen så skulle ja komma om två veckor men jag har konfa läger som man måste gå på :/ !

jaja whatever , imorgon så åker jag ner till stan och shoppar loss ! hell yeah , hahaha . iaf nästa gång jag kommer hit så är jag det enda barnet i familjen , fy fan vad skönt ! kan sova ut varje morgon utan att höra massa jävla skrik eller om guitar hero trummorna ! gud så skönt , haha ja vi ska nog ut och käka på restuarang eller något , sen så blir det nog lite shopping och sen bio :D ! jag ser fram emot den där helgen .

imorgon är det skola och då lyder följande saker som jag måste göra idag eller så göra lite extra :

• vila upp mig .
• duscha och göra alla andra hygiensaker .
• välja kläder .
• lägga fram alla saker som ska med till skolan , eventuella papper och så .

ja det är en del jag måste göra innan , men nu ska jag ta och platta håret , bloggar mer sen .

haha ja bilden är sann !


//my ♥

total hiss & total diss .



- juste , läppglans ! klibbigt som fasen , om det blåser ute och man nyss har fixat håret eller något så kommer håret på läppglanset och så klibbar det .
själjv använder jag läppglans men det är bara ibland , brukar köra på foundation som är till läpparna eller inget alls .

whiskey är så BLÄÄÄ ! usch , hur kan man tycka att det är gott ? har testat det några gånger och det smakar fan skit . usch , nej det ska vara cider ist .

när inga platser finns kvar på bio . ja det är så j*vla typiskt , när man ska se en ba film på bio och sen när man ska boka dom eller reservera platser så finns det bara längst fram ?! vem vill sitta längst fram , man får nackspärr när man har suttit så i en timma ...





nagellack . precis , speciellt rosa nagellack , alltid lika fint med lite färg på händerna , men det ska inte var sånt där illgult :S , euuw , såg någon ha det en dag ! fan vad fult och skabbigt det såg ut att va .

PENGAR ! det är alltid lika bra att ha pengar , man klarar sig inte utan det . allt här i livet kostar pengar , om man ska åka buss till skolan ? köpa mat ? köpa kläder ? gå på bio ? ja och allt annat. tur att man har lite , jag menar hur skulle det annars se ut ?

sony ericsson ! jag gillar deras mobiler , dom är enkla att förstå och batteriet håller ganska länge , sen har dom bra funktioner och är givetivs snygga . jag har en sådan här :
.




nu ska ja ta och sova , vi hörs imorgon .

//my ♥



'

trixade lite med en ny bild .


//my ♥

massa babbel -_- !

hej på er !

nu har jag kollat på den där filmen på fyran , en mamma och tre systrar eller något hette den nog . iaf var den helt okej och jag somnade nästan i soffan , ska nog ta och tvätta bort sminket innan jag blir allt för trött och somnar med det som ja brukar göra på galna lördagkvällar haha ja nu ska vi nog inte dra upp dom där galna minnerna .

men iaf känner att ja måste städa mitt rum också , det ser ju ut som om någon har tänt på en bomb här inne :O ? jaja , bloggar mer sen när jag har tid .

hittade en bild på mina converse ifrån usa , ja tycker dom är jäkligt snygga !!


//my ♥

RSS 2.0