söndag.

hej bloggen!

har kommit hem nu efter att ha suttit på ett tåg i en och en halv timma, tagit bussen i en halvtimma från alvesta till växjö och där efter också bussen till hovshaga från stan. satan vad kallt det har varit idag och jag vill att det ska bli vår nu!

iaf, sitter med handduken i håret och har precis tagit en lååång dusch, har även målat naglarna och smörjat in mina ben, armar och händer.

kollade på robinson och ja ville att sanna eller mats skulle vinna, fan vilka muskler mats har!!!!!! iaf, nu ska ja läsa runt här på andra bloggar sen ska ja ta en tripp ner till frysen och se om det finns någon glass eller något. mums!

imorgon är det öppet hus på skolan vid 19.00 till 21.00 ! jag ska driva på som fan och vara som vanligt medans ja vet att dem flesta kommer sitta knäpptysta och tro att dom är guds änglar eller något. nu jävlar ska det busas! :D /M


jag lever.

hej bloggen!

ni har säkert märkt att ja inte har bloggat nu under denna veckan, men bloggen är helt konstig å det blir massor med stora bokstäver eller är det bara för mig det har varit så ?!

aja, har varit på stan idag och det blev en jacka, lacktights å en tischa från bikbok! har ju inga bilder eftersom ja inte har fått min dator ännu, (lånar pappas jobbardator sålänge) .
egentligen skulle det inte att gå å laga den och då hade ja fått en ny för hårddisken var sönder! men nu går det å laga så fatta vilken tur jag har! annars skulle alla mina minnen vara som bortblåsta. datorn är klar nu på torsdag men då är ja inte i linköping så den får ja när ja kommer hit, alltså om ca 2 veckor!!!!!!!!

det har hänt en del nu under tiden också men det är inget ja tar upp i bloggen! ska fixa min blogg senare med headern och desigern när ja får tillbaka min dator ;)!

kommer kanske komma 5 inlägg i veckan eller något sådant... men det får ni helt enkelt stå ut med, nu ska ja kolla in alla inspelade robinsonprogrammen som väntar på mig. hör av mig snart igen! /M

jävla mongo,

omg,  min blogg suger! ska fixa den när ja får min dator tillbaka, texten är helt dampig och allt ju!

w47tibgrlvwe8hyaiwergbvyw
fan helvetes jävla skit! bilddagboken kan man inte logga in på och ja saknar min data för mkt. alltså suger i mitt liv just nu och ja ska ta å driva med lite fölk nu på msn sen blire att göra varma mackor och ikv paradise <3

orkar inte blogga.

sitter och kollar på robinson och det är helt okej eftersom finn-mikko åkte ut :D! hehe som ja hade hoppats på. tror det är paradisehotel XL på sexan vid tio...

orkar inte blogga eftersom ja inte har min egna dator och då känns det bara konstigt. har iaf druckit den största redbullen ja kunde hitta i affären, ska ja vara ärlig så är det inte ja som har köpt den hahha! det var mamma.

imorgon blir det att gå upp tidigt som fan och gå på gudstjänst, ska upp vid åtta och vem fan orkar det ?! kommer aldrig mer göra det, ska säga att ja är sjuk eller något nästa gång .... !

nej, nu ska ja ringa min pappa sen ska ja ner och rota igenom kylsskåpet efter något gottigt! /M

jävla mögel-människa.

tja,vad ska ja börja?! hela livet känns som om det är helt slut, att det är slutet som börjar närma sig. om ja möter det så vet ja inte vad jag gör?! dör? nej ja pallar inte mer, allt det här! iofs, det har blivit bättre men fan i mej att ja kommer orka stå ut med det som du håller på med! har börjat tröttna rätt så rejält.

iaf, hela veckan har nästan spenderats med micka den lilla fisen! haha, igår satt vi i kyrkan å tog ego bilder med mera, vi satte oss i ett trapphus och kollade på när mörkret fallde in! sjukt kul vare iaf.

eftersom ja inte har några bilder och vill ha tillbaka min dator nu! hoppas den kommer snart så ja kan lägga in bilder, kommer bli sjukt många iaf ;)! /M

fan

allt går åt helvete :'(

liten sammanfattning! /utan bilder/

jag har verkligen övergett min blogg känner ja men ja har gjort sjukt mycket under dagarna hehe!
var ju hos pappa i helgen och det var mysigt med sjukt mycket skratt och sådant!

måndags ja åkte till micka och hon solade, neger blev hon hehe ta inte illa upp nu det var skämt. iaf, åkte hem sen och på tisdagen så satt ja hemma och degade ända tills det var paradise å då joinade ja tv:n haha !

iaf, idag så var det skola å efter skolan stack ja och Ena till något ställe å hämtade en gullig vovve som hette selda, pitbull var det! hade sen konfa till sex å tog bussen till teleborg här vid sex å har mött upp mickkkkkkka nu och hon städar som en galning och ja sitter å latar mig vid datorn som vanligt. vi dunkar på med musik och kommer nog sitta så ett tag till haha :D! lite feeeeeeeest blir det med!!!!!!!!! iaf, drar sen hem vid nio tiden och då blir det andra avenyn å rensa kylskåpet rejält hehe nje ja skojar!
jackan ligger och väntar i posten på¨mig så ja ska ta mig dit sen och hämta ut den :DDDDDDDDDDDDDDDDDD!

gosh, känner mig verkligen glad nu när ja är här med micka hihi! min andra dator är sönder också så ja kommer inte kunna blogga på någon vecka eller nåt men det får ni stå ut med! nu ska ja resa mig och hjälpa henne å städa, visst är ja snäll ?!


torsdag.

slutade två idag och gick hem, hehe o så tvingade mamma moii att gå till affären och hem kom ja med, vaddå? ja just de, redbull. mumsigt!

sitter och driver som fan här och har allmänt kul! kommer nog att göra det ett tag till mohaha.
har fått reda på massa saker o känner mig lite stolt faktiskt, men kan inte säga dem här! Aja, bloggar KANSKE imon, /M

jag vill ha den nu,

usch, vill ha min dator nu! som tur är så är det snart fredag o då kmr pappa och hämtar mig o syster vid sjutiden så ja kommer nog inte pallar blogga den dan för vi ska hämta den på lördag ;)!

skola idag å den var helt okej faktiskt, blev lite engelska, svenska, matte, gympa tyvärr o sen slöjd :))! slöjden var ju bäst om ja får säga så, man har ju sina anfall ibland.

stannade kvar en stund i skolan och snackade med micka oså, vi städade skåpen och jag har räknat ut att sen i måndags så har ja samlat på mig fyra-fem stycken nya anteckningsblock, är ja helt dum i huvet eller ?! ja går verkligen o tar massa sen slänger ja in dem i skåpet oså ligger dem där tills terminen är slut och vi ska slänga alla böcker eller när micka tar tag i det hela och städar våra skåp :D!
vi har även kommit överens om att vi ska dela våra skåp så vi har liksom alla mattesaker i dt ena skåpet och alla engelska böcker i det andra skåpet, smart va ?!

hursomhelst så ska ja ner och se om det finns något gott i kylen, var någon äcklig mat idag så det blev inte mycket som hamnade i magen.. Aja, upptaderar imon /M

J A G H A R F O R T F A R A N D E I N G E N D A T O R ! !

- har systers dator fortfarande, snart slår hon väl ihjäl mig för ja använder den för mycket! oups, men vad gör man inte för att kunna hålla en låg men ändå rätt så okej uppdatering?!

kom hem från skolan idag o mobilen hackar som fan, ja svär den är sjukt konstig och vill ha en ny! hade hemkunskap idag och vi skulle göra pannkakor, gick faktikst sjukt bra o ja kunde vända på dem utan att gå sönder *stolt*...!

jaja, ska inte babbla på mer nu, måste öva på glosor ! /M

måndag.

har smygit in och tagit lillens dator för att kunna uppdatera, eheheheh! iaf, igår så gick ja till salina-pina en stund och snackade o kollade på film :), gick hem sen o somnade vid halv tre :o.
smsade med mickaaaG o ja trodde verkligen inte att ja skulle få något svar men det fick ja hahahha! seriöst, vi är brutala.

började skolskiten idag o gick och halvsov på vägen, mötte sen alla i klassen och snackade å lite sådant. sen efter skolan så hängde mickaaa-G med mig hem och vi satt å fikade å snackade oavbrutet.
hennes mamma kom sen och hämtade henne för hon skulle iväg så nu är ja hemma själv och har precis lagat mat, dock blev det inte som ja hade tänkt- hhehehe! ringde mamma på jobbet för ellos hade kommit och ja hittade en fin jacka så hon beställde den till moooii :D så den kommer om en vecka eller nåt.

nu hinner ja inte skriva mer för ja hörde att duschen stängdes av, syster får damp på mig om ja använder hennes dator! blir kanske någon uppdatering imorgon eller ngt :)!

ps, fick prao-papper idag och ja ska praoa hos min pappa och då åker man runt och har möte o.s.v, har alltid varit intresserad utav att åka runt i olika städer å snacka och äta lyxiga middagar ;). kommer besöka stockholm, linköping (där är kontoret), malmö kanske och göteborg å såna där städer haha kommer bli feting kul!!!!!!!!! /M

har systers dator...

- usch säger ja bara! igår så dog min andra dator :( *snyft* så nu har ja ingen och måste därför få tillbaka den som är på lagning.

vet nt vad ja gör fär fel med mina datorer men något är det ju haha! smsade pappa igår och sa att den va sönder och det kan va hårddisken som har pajjat, men han skulle ringa till dem som håller på och lagar min dator och se om dem kunde skynda på sig lite :D.

så nu sitter ja med systerns dator och den är likadan som den ja har nu, (hp mini) hatar verkligen hp mini, vill ha tillbaka min andra stora dator nu! nu! nu! nu! nu!

kommer därför bli en rätt så dålig upptadering till på fredag då ja åker till pappa! /M


rabih i LETS DANCE :o

- rabih är med i LETS DANCE! omg säger ja bara..! jaja, hoppas han vinner för snygg det kan man ju inte annat än säga..


hemma !

hej allesammans.

sitter och chillar, kommer nog inte resa mig idag mer eftersom ja var varit iväg hela dagen, och snacka om att det har varit kallt ute idag. säkert 60- om inte mer..

nu ska ja tina upp mig själv och tvinga syster att gå till affären.. /M

höll på att glömma..

- har nästan glömt att vi hade konfa träff imon, som tur var så skickade en i gruppen om att vi skulle komma vid elva, suck! innebär att ja inte får någon sovmorgon, alltså måste ja sitta och åka den där bussen och sen dricka en redbull för att ja ska kunna hålla mig vaken. måste verkligen bryta mina vanor nu! har vänt på dygnet totalt och om ja känner mig rätt så kommer ja försova mig första dagen vi ska till skolan..

aja, nu ska ja sova och kommer inte att blogga mer ikv, blir imorgon vid sex tiden för den slutar fyra eller något. jaja, sov gott mina läsare så upptaderar ja imon ;) /M


snackar bröllop..

sitter och pratar om bröllop via msn, min plastmamma och min pappa ska gifta sig och vi sitter och pratar om vad vi ska ha för klänningar och allt sådant dära! kommer bli super alltså. sen byter ja efternamn så ja kommer heta widén också, alltså My Öberg Widén! hehe lite flashigt sådär va, nej ja skojjar bara men det blir säkert super!

hon vill även köpa ett par byxor till mig men ja vägrar, har fått så mycket annat så ja tycker inte ja är värd det! hehe ja, ska köpa dem själv sen! men iaf, ska nu kolla på film så vi hörs babes.. /M

fina lindsay lohan (L)!

- ja älskar lindsay lohan! (men britney är ju bäst). hon är verkligen superfin, även om hon har gått på droger och svält ner sig rätt så rejält så börjar hon komma igen och det är sådant som ja älskar hos kändisar, spelar ingen roll vilka det är, alla är människor och ja gillar styrkan som vi människor har och framför allt viljan. vill man inte sjunga så kan man inte sjunga, men har man hoppet och modet att vilja och försöka sjunga så sjunger man! låter väldigt enkelt men ibland kan det inte alltid vara så heller! för att man har olika personer som stöter ner en hela tiden och då hamnar man längst ner i botten igen och måste börja jobba upp sig åter igen och vissahar inte den styrkan att vilja göra det igen. därför är det grymt bra om man hjälps åt och stöttar varandra i allt!

det är sånt som gör att man blir människa och är levande, för är man inte snäll eller omtänksam eller vad det nu kan vara så är man inte människa, då är man nån varelse som inte kan hantera sig själv och behöver komma in på spyket...

det ja försöker säga med den här texten är att OM man bara vill så går det, oavsett vad det är för något som händer så går det alltid att lösa men man behöver tid och det är något som det inte finns mycket av nu för tiden, man försöker att stressa som in i helvete och då blir allt fel, right?

fin,fina lindsay lohan!




jaja, nu ska ja läsa några bloggar sen ska ja ta och bläddra igenom gamla bilder på mig som ligger och skräpar här nere förrådet, brb!


h&m !

är nu hemma. har kollat runt lite på h&m och dem har bara finare och finare kläder för varje år, innan så gillade ja inte h&m:s kläder för dom såg så alldagliga ut och stack inte ut för fem öre, billigt var det också! men h&m är ju en sån kedja men börjar växa mer och mer och höjer sina priser så ja tycker defenetivt att det är en bra affär nu! dock inte bäst men okej, dom är bra!
satt och kikade in där och såg några saker som ja kan ha.

skor, skor, skor:
  

tröjor, tröjor, tröjor, klänningar, klänningar, klänningar:
   

byxor:


/M

bbbbrruunchHHH '

äntligen duschat & gjort mig snäppet fräschare! sitter och lyssnar på britney spears nu, japp ni hörde rätt. älskar hennes låtar och hon har nog varit min idol sen ja var ca 7 år kanske...

jaja, nu ska ja fixa min brunch sen ska ja dra ut tror ja :D, kommer och uppdaterar sen /M


tbx..

är tbx nu :), skulle leta efter nycklarna idag innan ja skulle gå och jag stod säkert och stirrade i två minuter och så var dem framför mig! haha, tala om störd i huvudet alltså! iaf, nu ska ja duscha och göra mig i ordning sen ska ja göra min brunh ;)! /M

skjut mig tack!

oh damn vad trött ja är! vaknade utav att det var dolt som ringde på mobilen men ja pallade inte svara, så förlåt men ja kan inte prata när ja är trött hehe!
och om ni undrar om rubiken så har ja inga såna emotankar att ni ska skjuta mej, hehe nej! inge missförstånd här nu.....

iaf, ska dra på mig några byxor och en tischa och traska bort till affären för ja vill ha brunch! alltså får jagå och handla lite smått för ja vill ha kvällsmat också och mamma lagar inte mat till mig för hon är på jobbet så då blir det att slänga ihop alla sina kunskaper som ligger och gror i mitt huvud och se vad ja kan få fram, men det blir säkert bra :).
kommer nog komma hem med 30 liter redbull för ja är otroligt seg och trött idag måste ja säga, skulle ju inte upp såhär tidigt och den jävla telefonen som man bara vill slänga i väggen när den ringer, gahhh!

jaja, återkommer snart. ( och ni som undrar varför ja itne skrev något mer inlägg så var det för ja somnade med datorn iknät när ja kollade på film, och då ljuger ja inte .... snacka om att vara trött! )

kommer tbx snart /M

ehehehehe, kommer inte på vad det ska stå ?!

dagens "outfit", hade bilden på datorn och har använt den förut eftersom ja inte pallade ta bild. tröjan och sen svarta jeansleggins! mjauuu..



hehe, sitter fortfarande och driver med fölk, /M

dålig update.

tjohej bloggen! sorry för dålig update idag men ja har varit iväg hela dan!

vaknade vid halv ett och kände att ja hade försovit mig, skulle duschat men hann inte det för morfar skulle komma och hämta mig vid två tiden då ja skulle ha dom sällskap en stund hehe :)! kom sen lite folk dit och vi spelade kort och hade oss, blev ännu lite rikare....

åkte sen hem vid halv tio tiden och har spelat yatzy en stund med mamma, har varit värsta speldagen så nu är ja sjukt trött och ska lägga mig här i sängen och vänta på morgondagen då ja ska ta en liten sovmorgon till ett halv två tiden hahha! kommer blir super alltså, undrar bara hur ja ska komma upp när skolan börjar, få väl inhandla mig sömnpiller eller något.

sitter nu och driver med folk hejvilt! hahaha. upptaderar mer snart ska bara ner och hämta lite loka!/M


affären nyss,

var och besökte affären nyss och dem hade som vanligt mycket att bjuda på och ja kom hem med lite loka, heheh ja! nu ska ja sitta och läsa igenom alla sms som har ramlat in på mobilen & sen ska ja se om ja inte kan hitta mina hörlurar som ligger någonstans här på golvet tror ja, måste verkligen städa för ja hittar ingenting här inne... upptaderar mer sen. sweetttt /M

mobilen..

- har nu käkat lite tacos och gjort magen glad igen. skriver om mobilen nu som ja sa att ja skulle göra igår...

det var typ för ngra månader sen då var det klassens dag i skolan och hela klassen skulle göra något roligt tsm och då bestämde lärarna att vi skulle ut till en liten ö som heter musö tror ja de va, där skulle vi fiska, grilla korv och bara ha allmänt kul! klassen protesterade eftersom det var klassens dag och då skulle klassen få bestäma men nej det var visst dom som bestämde så då skulle vi mötas vid skolan vid klockan tio ungefär och sen skulle man cykla dit och det tog kanske en halvtimma och cykla eller något.

men iaf, ja och micka hade inga cyklar så vi stannade kvar på skolan i en timma eller ngt och sen fick vi skjuts av en lärare, skit snäll asså! kom dit och hittade först inte den där ön, så axel tror ja det va som kom och mötte oss och så gick vi in i skogen och sen kom man till en flotte som man skulle åka över för ön låg ju i sjön, så skulle man dra så man kom till ön.. det gick ju sådär men vi kom över iaf. sen så gick vi vilse på den ön för ingen lärare kom och mötte upp oss så vi gick och gick där på den lilla ön i säkert femton minuter då axel hade ont i sin tå så vi stannade en stund sen så fortsatte vi vår lilla promenad, hittade sen till slut och läraren frågade var vi hade varit och vi sa att vi gick vilse å lalala.
jaja, satt sen och åt godis och snackade om det mesta, micka och ja satte oss på en sten och dunkade musik hihi, aja! ja hade fått en ny mobil och den var ca en vecka gammal! och sen så vid ettiden så fick v gå hem om vi ville eftersom alla andra skulle det så ja..

ja, micka, axel, johan, oscar, rami och isak tror ja det va som skulle åka över på den där flotten, och det gick ju bra så i början men sen när vi kom halvägs så började den gunga och det blev helt konstigt så den välte och vattnet var väl på midjan på oss och alla hade typ sina mobiler i fickan och upp med dom och vi skulle se om dom funkade och min gjorde inte det och ingen annans heller, och alla väskor och sånt var totalt blöta och allt! johan hade fått den där flotten över sitt ben så det va värsta uppskrapat och allt sånt där! sen så till sist så skulle lärarna åka över den där flotten och vi tänkte först välta den för dom också men då skulle vi bara få skit för det! så när dom såg mig, micka och axel som var total blöta så stod dom och skrattade as mycket! /dom andra på flotten hade cyklat hem/ och vi stod ju där och vi frös sönder. och ja å micka hade ju ingen cykel eller mobil telefon och hade vi gått ända hem så hade det tagit en timma och inga pengar hade vi heller. och så sa en lärare att han kunde låna ut pengar till bussen men förhelvete! vem ville ta emot två blöta ungdomar och vi visste inte var busshållsplatserna var heller.

så ja, micka och axel stod där och hade inga mobiler och vi försökte starta upp dom men det gick ju inte så ja, vi fick ju stå där ett tag och det började bli kallt och vi hade ingen jacka eller något sådant, och lärarna cyklade hem (Y), det var ju deras ansvar att vi skulle kommit hem men som tur var så hade inte emilia åkt hem än så vi fick låna hennes mobil och ja ringde först morfar för att se om han kunde hämta oss men han svarade inte / och vissa ville inte skjutsa oss på cykel/ så vi ringde mickas mamma och hon kunde komma och hämta oss men vi visste inte var vi var...

men så stack axel hem cyklandes och ja och micka fick gå en bra bit och ja var nära på att kissa på¨mig för ja var as kissig! hahaha, iaf så kom hennes mamma och hon skjutsade hem mig, så jävla shysst! och sen när ja kom hem så såg mamma att ja var jätte blöt så hon stack till jobbet och ja ringde till pappa om mobilen och han ringde till läraren och typ skällde ut honom för att han föreslog busspengar när dem hade kunnat fixa skjuts ist, och sen så skällde han för att dom inte hade tagit deras ansvar och sen att vi skulle få ersättning för alla våra saker var ju förstörda på grund utav vattnet!

men sen så blev det ingen ersättning bara för att skolan var så jävla fattig, eller dom är! iaf, ja satt med hårtorken och försökte få mobilen varm och sen laddade ja den, satte den på elementet och försökte blåsa på den och sånt... och efter några dagar så funkade den igen som tur var!!!

och sen har den ju fallit i golvet ett par gånger och ja körde även över den med min cross så den ser as repig ut och som tur var så hade ja en sådan snäll pappa så ja fick en ny. men ja börjar ju tröttna på den här något så otroligt så snart ska ja få en nokia e75 ;).

den till höger är det som har råkat ut för allt och den andra är den ja har nu ;)..

vb!

hehe, ja jag har glugg och nu vet ni det kära läsare ;).


huhh, vad ska det stå ?!

usch, kommer inte orka resa mig ur sängen idag känns det som, ligger fortfarande kvar med bullen i håret som ska föreställa en toffs och ja kommer inte ens ihåg vad det var ja skulle göra hahah, snacka om att vara trött eller ? hehe måste piggna till nu och ska se om ja kan hitta ett nagellack som ja kan sitta och fixa med, dagens sysselsättning får det bli!



/M


godmorgon!

ahhh, mamma väckte mig vid tolvslaget ungefär och ja som bara ville ligga kvar och sova så ja gjorde det haha och vaknade sen efter en halvtimma och nu sitter ja här med en stor bulle i håret och dricker loka skogsbär! kommer nog dra in till ica sen under dagen och handla in redbull för det var väl ca 2-3 dagar sen ja drack en sån och man börjar ju känna suget...


jaja, idag ska ja rensa mina lådor och se vad det är som ligger och skräpar i dom, kanske hittar något vettigt, vem vet?
aja, känner att ja har suttit och babblat här rätt länge nu, ska bara ta och läsa igenom lite bloggar sen blir det att slänga på sig några kläder och ta det lugnt. /M


two and a half men /stavning?/

jackass blev utbytt mot 2-and-a-half-men! it's so funny.. aa ja vet att engelskan suger men men...
nu ska ja lägga mig och ta ett djuptandetag och typ bara slappna av, kommer nog sova en lång stund imorgon eftersom ja inte har något att göra, skulle först på bio men det blev hinder. hittar säkert på något iaf imon eller så ligger ja och sover bort hela dan! JA VILKEN BRA IDÉ.

god nattis så hörs vi imon ♥

jackass-humor på min nivå!

kikade in på mtv.se och skulle se om jackass var idag men ja missade det precis, faan också! ja som ville se det, såg det igår och ja älskar att koppla av med ett glas te eller något och sitta och skratta som fan så man sen kan somna gott i sin sköööööna säng, eftersom ja missade jackass så får ja väl rota fram någon annan film, hehe kanske nalle puh, ååh var så länge sen man såg på det! hahaha, nej tror det få bli twilight eller någon vanlig som sitter i dvd:n...



kommer nog inte fler inlägg nu eller ja kanske kan slänga ihop ett till innan ja somnar, pussar sålänge gott folk! /M

B R I T N E Y S P E A R S ! ! ! !

är hon inte för bra eller ?! längtar tills ja får tillbaka datorn och då ska ja sitta å kolla på alla bilder och videosar från konserten, så jävla fucking bra var den!!!!!!!!! here comes the queen b! ahhhh, så jävla sjukt duktig är hon och hon är en grym person!! min idol, förebild!



ett måste är verkligen,
www.britney.com!! /M

my goes flumiiiizzz.

sitter och är så uttråkad, kikade in på ginatricot och snart kommer en beställning där haha freak är ja!
bilder iaf,

 

 

 

höhöh, många flumis bilder! kommer strax skriva en sann saga om min lilla stackare till mobil! /M

right noww''

internet segar som fan och ibland funkar dt nt, har säkert suttit och försökt fått igång det i en halv timma nu och till sist funkade det, tänkte att ja måste passa på innan det slutar helt, hehe!

outfit:en idag, rätt enkelll:

dator är knäpp så man kan inte vrida på den men skit i det :).. och igga mitt face är ni snälla!

svart tjock oversizetröja- gina 99:- tror ja.
leggins- bikbok 149:-
halsband- svart - h&M 59:-
glittrigt halsband- bikbok- 49:-
men nu är myskläderna på kära läsare ;)).

kommer ligga och kolla på harry potter och halvblodsprinsen tror ja det va ikv /alltså på dvd/. men uppdaterar snart igen, puss /M



hela måndag...

hej, hej!

vaknde av klockan vid nio tiden, gick upp med släpandes ben och plattade håret å gjorde make-up:en..
slängde i mig en macka och sprang ut till bussen och skönt att ja hann med den!
åkte sen till stan och bytte till en annan som gick dit där michaela bor. vi satt å spelade yatzy och kort å sen skulle vi leta fram recept på gräddbullar men hittade ej så vi slutade hehe /ja vad ska man annars göra lixom?/.
iaf, åt kyckling där och sen blev vi skjutsade till stan!

träffade vänner där också som man inte har sett på ett tag ;)..
blev lite påfyllning av skrot här som antingen kommer ligga och skräpa ett par dagar innan ja orkar lägga in dem i lådorna men det är gör ju inget för ingen dör ju? hahha, blev även några tischor som fyller garderoberna ännu lite mer.
gick sen in på konsum och köpte loka- björnbär och fan vad gott det va, det och redbull blir min drog här i livet.
jaja, gick sen hem från stan till henne för det tog bara ca 10 minuter :), kom hem dit och var trött som faaen så då bestämde ja mig för att dra hem och sen kommer hon och hennes familj hit på lördag, trevligt trevligt!
& stack in på ica sen för att ja skulle se om dom hade värmeskyddande för håret men icke så ist kom ja ut med tuggummi...

kom hem för en timma sen och nu chillar ja en stund, kommer nog att röja undan lite prylar i förrådet och se om ja kan hitta ett par högtalare till min lilla skitdata som ja har tröttnat på något så otroligt! snart få pappsen komma med min vanliga dator.

nej nu har ja skrivit på tok för mycket, kommer fler inlägg under dagen/kvällen.. /M

jävligt snygg bild må ja säga,

eller inte...




men ja, ni läste rätt! imorgon har ja bestämt med michaela, ja ska ta bussen till henne och sen ska vi gå på staqn en stund, sen är vi hemma hos henne å ja...
behöver verkligen lite nytt och ska se om ja inte kan få tag i något spray som är skyddande för håret när man plattar det, sen kanske ja även inhandlar mig något fint, kankse någon kavaj eller något liknanade. skulle verkligen vilja ha en sådan docka som dom har i skyltfönstrena eller iaf överkroppen så kan man hänga sina kläder där på som man ska ha dagen efter, ni fattar vad ja menar va?! jasså inte...
iaf en sådan här eller något liknanade:


och när vi ändå är inne på klädhängare eller hur man nu säger så kan ja lika gärna visa er vad det är ja ska ha på ikea! en sån som man kan hänga kläder på... skit najjjs juee'

ca tusenlappen. måste bara se den i verkligheten först innan ja kan köpa den..


sitter och sappar mellan kanalerna eftersom filmen sög elefant, kommer nog få värk i tummarna för ja lär inte hitta något intressant där heller, får väl sitta och försöka leta upp någon kanal som sänder bra program, ja varför inte disney channel?! haha nej känner inte för det heller, men men ...
kommer komma fler inlägg under dagen för slut det är den inte/M

en liten 2009:a lista...

2009.!

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? jaoo,

2. Höll du några av dina nyårslöften? hade inga då..

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? nej, tror faktiskt inte det..

4. Dog någon som stod dig nära? nää..

5. Vilka länder besökte du? danmark å spanien..

6. är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010? det finns mycket!

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 13 juli<3

8. Vad var din största framgång 2009? att ja nästan fick g i alla ämnen...

9. Största misstaget? har nog gjort många misstag..

10. Har du varit sjuk eller skadat dig? japp,

11. Bästa köpet? åhh, AALLLLT!

12. Vad spenderade du mest pengar på? kläder å onödiga prylar..

13. Gjorde någonting dig riktigt glad? aoo,

14. vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?sveeeenne banan haha.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? gladare tror ja.

16. Vad önskar du att du gjort mer? vet inte, tjaffsat mer (A) nej skojjar bara.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?snackat bort mina betyg..

18. Hur tillbringar du julen?halva släkten..

19. Var du lyckligare år 2008 än 2009?nej..

20. Favoritprogram på TV?gossip, aa å greeeeys '

21. Bästa boken du läste i år? läste knappt någon..

22. Största musikaliska upptäckten? rabih i idol, eller hur menar du ?

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? pengar.

25. Något du önskade dig men inte fick? kommer ej ihåg..

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? skolan, salina!<3

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? ja då¨..

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? olika.

29. Vad fick dig att må bra? alla runt omkring mig.

30. Vilken kändis var du mest sugen på? snygg eller? då är det självklart channing tatum eller när han justin chambers i greys står i bar överkropp och söver en liten bäbis, rauuwww '

31. Vem saknade du?nårra '

32. De bästa nya människorna du träffade?ja träffade många nya...


är nu hemma.

tjooo '

morfar kom å hämtade moiii, där hemma väntade dem äldsta kusinerna. vi käkade och spelade kort! ja vann två gånger hehe, åkte sen hem och städade mitt "nya" rum å plockade in alla miljontals kläder som fanns i min lilla minimala garderob.
blev sen att bädda sängen och göra den fin.

nu har ja satt på en film och ska snart gå ner i köket och rota fram något ur skafferiet hoppas att ja hittar något gott! återkommer strax /M

det är inte lagligt att man ska få gå upp såhär tidigt...

*gääääääääääääsp*

är vaken för tidigt! väckarklockan ringde som sagt vid sju och ja somnade vid tre, lyckat?! gick upp vid kvart i åtta och stressade som fan till bussen vid halv nio och ja missade den, fick gå ända dit och så...
det var slut vid elva tiden och gick hem å nu är jag här, snart kommer morfar och hämtar så ska ja träffa dem en stund sen sticker ja hem och så får ja se vad som händer...
uppdaterar sen när ja är hemma ;) /M

fy på mig.

ja är helt dum! seriöst, har inte somnat än. kan någon skaffa sömnpiller till mig eller?! hahah ja tror seriöst att ja behöver det för ja kommer aldrig sova, har inte änns gäspat än?! nej usch vill bara inte tänka på hur ja kommer vara imorgon vid halv åtta.... /M

har inte somnat än..

har inte gått å lagt mig än :o, vad var det ja sa? och ja som ska upp jätte tidigt imorgon måste fan ställa klockan på halv sju så ja kommer upp vid åtta.... menja har faktiskt ett litet skäl till det, hehe!

nej nu ska ja tvätta bort sminket sen ska ja se om ja inte kan slappna av och bara lyssna på musik  hörlurarna och somna, brukar alltid göra så! puss å godnatt ♥

bara ett inlägg till!



avgudar hennes röst!

god natt.

hej bloggen!

var ett tag sen eller hur?! nej ja skojjar bara! var kanske ca 2 timmar sen ja uppdaterade, ville bara önska alla läsare en god sömn så hörs vi imorgon för om ja ska orka att pallra míg upp imorgon vid halv åtta så måste ja gå och lägga mig, /dock tror ja inte att ja kommer göra det/. vi hörs imorgon! god natt ♥

plattat håret ...

plattade håret nyss! resultat har ni här:




är snart klar med rensningen av garderoben.. /M

mina nyårslöften!

japp, ska alla andra så ska ja också ha men frågan är om ja kommer hålla det ?!

• försöka få alla G i alla ämnen.

• tjäna egna pengar, alltså sommarjobba i en eller två veckor.

• sluta stressa å försova mig..

• börja träna. /kommer nog inte gå eftersom ja är den lataste människan ever/

• tjata mig till en moppe eller iaf önska mig som en konfapresent hehe.

nej ja får inte ha för många eftersom ja ändå inte kommer hålla dem.
nu ska ja rensa min garderob så hörs vi senare. /M

fan också!

fick ett sms av jonatan där det stod att vi skulle vara medhjälpare i kyrkan imorgon för ja går ju på sån där konfa. alltså måste ja gå upp vid åtta för ja ska vara där vid fem i nio. kommer sitta å sova på gudstjänsten...

maria kyrkan! /där ja konfimeras/



tbx!

är tillbaks & kom hem med onödiga saker, gele till håret, godis, redbull å tussar till sminket! nu ska ja ta å plocka ihop alla mina saker i rummet sen ska vi flytta över allt.. höres snart /M

snook- svett å tårar



nu drar ja och besäker affären, uppdaterar sen. /M

godmorgon!

- blev cäkt för en timma sen och ja ville bara somna om för ja var verkligen skit trött! men gick in till duschen och stod där ett bra tag. gjorde mig i ordning och slängde på lite smink & har precis ätit frukost. kommer nog bli en sådan där slappdag idag.. ska ju försöka att byta rum idag med syster hehe :).
/M


byter rum imorgon.

- ska byta rum med syster imorgon så ja kommer få ett stort rum för ja behöver två garderober och ett förråd till alla kläderna :O. sen ska vi till ikea men det gör vi i slutet på januari ;). nu ska ja ta å snacka lite i tele sen ska ja kolla på film.. höres /M

onödiga inlägg he-he :))).

min design var ju rent av äckligt ful. så därför har ja bytt mig till denna sålänge. sen ska ja ta å byta ut denna också å sen ska ja fixa en header. men ja kan inte göra själv hahhaha så ja ska be en vän till mig ;). /M

btw, när ja skulle leta efter pengar i min jacka så hittade ja en redbull där, hur har den kommit dit?! helt sjukt vilken natt det borde varit igår ...

OCH ÄR HAN INTE SNYGG ELLER VAD?!!!!!!!!

syster å jag..

hehe, syster och ja för en stund sen. osminkad å bakis. den andra är osminkad... /M



återkommer om ett ögonblick! haha lät som en advokat eller något :S.

drinktips,

när ja blir äldre så ska ja plugga till barthender för när jag var ca 10 år så fick ja upp ögonen för alkohol! även om det inte är bra i mängder så är det gott och ja drack mig absolut inte full när ja var så liten...
& så brukar ja göra egna drinkar och mixa själv så det blir goda smaker! därför har ja tänkt att börja med drinktips. ska färsöka med ett i veckan eller två, spelar roll på vilket humör ja är på :D.
så varför inte köra igång nu då ..

MYS SPECIAL.

2-3 cl smirnoff
blueberry.
2-3 cl passoa.
sprite och lime.

   



R.I.P MIN KLÄNNING!

när ja skulle leta upp min nyårsklänning idag när ja skulle packa så hittade ja inte den och kollade med familjen om dom hade sett min klänning som ja hade på nyår(alltså igår) så var det en som hade spillt vin på hela den och vi var tvugna att slänga den i tvätten! kommer ja ihåg?! nej...
så nu är den på tvättning och hoppas vinet går bort annars ska hon få betala vart enda öre den *****..

rip min klänning...


ser kanske inte så bra men ni får nöja er med den bilden :). /M


2010.

- 2010 ar anlänt, eller vad man nu säger. iaf, är otroligt seg och har åkt bil i två timmar! blev nog lite för mycket igår, såg att ja hade skrivit god jul ist för gott nytt år hahahhaha! usch vad ja gjorde bort mig igår...

nu ska ja hälla upp chips och bara äta det, har nämligen inte ätit något idag bara druckit massvis med vatten eftersom när ja är bakis så kan ja inte äta.. men jaja, kommer bilder senare kanske. /M

fylleinlägg....

har fått tag på en dator! känner mig packad och måste gå på toa två gånger per timma.. hehe, här kommer ett fylleinlägg å bilder kommer imorgon... /M

btw. god jul!

RSS 2.0