20.48

har inte varit på något blogghumör idag om man säger så! kommer nog inte heller att blogga mer idag.
ska kolla på film nu och sen ska jag göra i ordning mina saker som ja ska ha imorgon, sen ska jag även packa ner mina hörlurar, ipod och alla andar onödiga saker, kanske datorn också! aja, vi hörs imon eller senare ikv! /m

söndag

hej på er.

somnade vid halv fyra tiden igår o vaknade utav att deet knackade som fan på min dörr, klockan var inte alls mycket. bara halv tolv!

aja, nu har jag precis fikat och ska väl bara slappa i soffan, uppdaterar senare. /m

fiiiiiiilm

fy alltså, jag kan inte få nog av twilight och new moon, först trodde jag att den inte var bra och typ, va fan är det för konstig film? men sen när jag fick se den så blev ja riktigt kär i den filmen, haha! den är faktiskt bra, jag var typ den sista som inte hade sett twilight.... men men!

nu kollar jag på lillebror på tjuvakt, rolig är den o jag kommer ihåg när jag var liten och älskade den filmen. funderar på att slänga mig ner i sängen och sätta på ytterliggare en film, jag är typ filmnarkoman! haha det lät konstigt det dära.

aya, kanske uppdaterar när ja är uppe i mitt rum annars har jag somnat, så jag säger godnatt nu!

bild på britney :)!

ja lever.

kollar på new moon nu! sitter och kollar på det här nere i soffan, alla andra har somnat så jag sitter alldeles själv. uppdaterar senare när filmen är slut då jag förhoppningsvis kollar på mean girls eller någon sådan film! /m

home!

åkte in en sväng till maxi och handlade vad? ja just det, MAT. blev även en runda till toys r us, stavning?
aya, åkte hem sen och duschade, nu sitter ja i mjukis och kollar in skor och lite smått o gott som ja ska ta med mig hem någon gång nu i månaden.

återkommer senare, tror ja! ni överlever ändå.. /m




dagens

Dagens låt: bad boys- alexandra burke ft. flo rida?

Dagens frisyr: ruffs, sovfrisyren kvar.

Dagens smink: no make up.

Dagens klädsel: hv byxor mjukis, grå super model tischa, underkläder.

Dagens planer: DUSCHA! dega framför dator/tv.

Dagens händelse: tv,

Dagens vill ha: skor.

Dagens saknad: britney konsert.

Dagens drog: lakrits tuggummi "shake".

Dagens tråkigaste: snön.

Dagens finaste: <3

Dagens måste: duscha.

Dagens dricka: juice, mjölk.

Dagens köp: inget.

Dagens mat: makaroner.

Dagens kärlek: '

Dagens mående: seg o trött.

Dagens skratt: chattningen med lillbror.

Dagens tanke: smälla upp alla smällare som ligger på skrivbordet och skräpar.

Dagens önskan: GODIS. VILL. JAG. HA. NU.



hv71.

*bild tagen av mig*



nu börjar ju elitserien igen efter uppehållet för os! idag spelar hv71 mot rögle. missa ej gott folk '

lördag.

god "morgon" bloggen.

har varit vaken i ca två timmar o kollat på bröllopsfotografen, fy fan vad dålig den va! trodde det skulle vara mer humor i den men ikke sa nikke. nu blir det väl makaroner eller något. känns som om ja bara skriver om när ja ska äta? ha-ha, jaja!


takras.

juste, igår såg jag ett tak som ramlade ihop, snacka om konstigt alltså! så ja tog bilder efter när allt hade rasat ihop.









nu ska ja fortsätta mitt liv på msn, sen ska ja dra mig till sängen och se om tv:n kan bjuda på någon bra film som man kan somna till. /m

sammanfattning....

hej på er igen! tänkte köra en sammandragning typ av hela veckan sen söndagen ;)!

söndag: vi kom fram med buss, otroligt mycket snö varé, handlade lite gott käk och sen gosade med nalle o molly!

måndag: vi var mest inne och kollade på os, hehe!

tisdag: vi var ute och gick med nalle o molly, lekte i snön o så vidare.

onsdag: ute igen, var inne framför den öppna spisen, åt gott och kollade på film! var i västervik och fyllde garderoben ytterligare med några plagg och smink :).

torsdag: min pappa o hela gänget kom, vi körde cross, fyrhjuling o så vidare, grillade korv! ja åkte bakom crossen med en pulka, trillade o slog i huvet! den vanliga my hade anlänt....

alltså idag på fredagen åkte vi hem till linköping, har ätit kött och packat upp. känns som om hela mitt rum är fyllt med ännu mer prylar än var det var innan, nu ska ja ner o sätta mig i soffan o raffa åt mig chipsskålen som står där och väntar på mig! najsigt värre alltå, hörs senare /m

bjussar på bilder från veckan. nu väntar prao!

nalle-

molly-

nalle-

haha, molly ser sur ut! ser ut som hon har ett öga bara, creapy :s.


en liten hälsning.

hej bloggen, det var ett tag sen! jag hör av mig senare, ska nämligen äta lövbiff som lillebror har gjort. /m

lördag.

hej boggen.

blev ingen uppdatering igår men jag förvarnade, eller hur? var hos några vänner igår, najsigt till tusen!
nu ska ja snart iväg på kalas, vi ska fira kusin. bloggar kanske när ja är hemma. annars så hörs vi om fem dar ;) /M

godnatt.

god natt, nu ska ja krypa ner i sängen och lyssna på musik, pussar från myy.

planering framåt.

imorgon ska ja till en vän och innan stan o byta en tröja som satt fel, kommer inte höra av mig imorgon tror ja, sen ska ja på fest på lördag tror ja, sen på söndag drar ja till farmor och farfar, alltså kommer ja inte blogga från söndag till fredag för det har inte alls bra internet och ja träffar dem bara på lovet så ja vill kunna göra så mycket som möjligt när jag är hos dom.

på fredagen åker ja till pappa och är där i en vecka för då är det prao, då ska ja lära mig dricka kaffe. det lovar jag! jaja, puss.

naglarna...

mina naglar kom ja ihåg hur stolt ja var över även om det bara var lösnaglar som ja hade då, även om dem lossnade ibland men fi fan vad ja tyckte det var fint alltså. kom ihåg att ja köpte dt när ja gick på stan i linköping med min vän, hon sov sedan över hos mig och vi hade fett kul i en hel helg då vi sen tog tåget till växjö på söndagen, den helgen var den bästa utav alla helger. ♥

förresten så är inte tummen sådär jävla tjock i verkligheten!


nu ska platta håret, /m

-

kom på att jag måste skriva någon tidslinje inom skolan, jag som trodde att jag inte hade någon läxa, fan också.
dunkar listor från sotify också, najsigt värre alltså!

kommer upp ett drinktips lite senare ikv tror jag, det var ju ett tag sen ;)! /m

torsdag.

hej bloggen, är hemma nu o sitter å äter kex med vitlökssak på, feting gott alltså.
i skolan idag så var det som vanligt, micka och jag satte oss i rummet med bullar och uppsats, blev klar med den! hade sen svenska, språk och elevens val.

det sjuka var att micka och ja hade slagsmål så min knoge är helt jävla dampaktig! snacka om sjukt haha, men kul som fan var det och vi drog i varandras hår, muskade varandra så vi fick blåmärken och  fightades!

jaja, nu ska ja laga pasta sen ska jag lägga in alla miljontals kläder som ligger ihopvikta på en byrå, sen ska ja duscha och bara slappa. känner verkligen för det. vi hörs /M

god natt.

nu ska ja föna håret, sen blir det sängen tror jag! sovmorgon imon, göttans alltså! blir nog även en film, twilight? wiiiho, var några dar sen ja satte på den. puss på er och sov gott! o egentligen är det för tidigt för att gå och lägga mig och det känns som om ja har sömnproblem, men jaja! ska slå mig själv i huvet då somnar ja säkert, bra ide ? jaja god natt. /m

onsdag.

- skola idag, försov mig. varför göra ja det alltid på onsdagar? vaknade utav att mamma ringde mig vid 20 över sju, fan också att ja försov mig. fick fixa mig på ca 20 minuter och gå till skolan utan frukost snacka om katastrof, även om ja inte äter frukost så brukar ja ta en frukt eller dricka ett glas juice men idag hann jag verkligen inte det..

iaf, svenska på morgonen, svenska/engelska, engelska, gympa, so, matte o slöjd. sen mötte ja ivan i korridoren och vi gick o snackade lite om allt möjligt, ytterst trevligt må jag säga! sen kom bussen och han skulle på den så då skulle ja gå mot kyrkan för det var konfa och jag mötte salina o lina, trevligt det också.
gick sen på konfan och kom hem vid halv sju tiden, duschade och åt macka. har verkligen inte ätit alls mycket idag, 15 makaroner, en clementin, två muffins och två mackor. herregud, men nu är ja mätt :D.

jaja, ska inte sitta och rabbla upp maten jag har ätit idag haha -_- snacka om no life.
nu ska ja kamma ut mitt hår och försöka att vara social på msn, så om ja dissar er med att inte svara så kan det bero på att jag inte pallar eller så har ja somnat, okeyy ? hähä nää...

exat såhär brukar det se ut när ja har bosatt mig i mitt rum hos pappa, bara den kvällen, snacka om att ja kan stöka till det och ja gör det omedvettet. har nog ärvt det av pappa... heheh!


/m

ett onödigt inlägg, det var väl det som ni väntade på ? :)

sitter nu och samtalar lite på msn, lät jag gammal nu? det var meningen. dunkar även britney så det dånar i hela huset, mamma ber mig att sänka men det tänker ja inte, istället höjer jag. känner ni igen er ? så går det iaf till hemma hos oss.

jaja, det här inlägget är väldigt onödigt känner jag, men det är bra tidsfördriv och egentligen skulle jag plugga glosor men det tar vi innan lektionen börjar tycker jag :D, visst är jag smart ? kanske ja ska bli en sådan där forskare som forskar om hur man är smart, eller nej det var dumt.

känner att jag har babblat på att gör mycket här nu, kanske lite väl onädig information om hur det går till i mina tankar just nu. ska leka med mobilen nu och sen ska ja packa ner gympa kläderna eftersom ja skulle sköta mig i skolan och inte vara dum. på senare tid har jag faktiskt blivit mycket mer duktigare i skolan, mina betyg har höjts till att inte vara så bra och det är jag stolt över, gick runt och trodde att det inte skulle spela någon roll om man har dåliga betyg men det gör ju faktiskt det, tänkte såhär: nää men det är lugnt, ja har pluggat några dagar innan provet o jag kan hälften, dem tar ju inte med allt heller, alltså var jag för lat för att plugga o så var det med nästan alla prov jag hade och klarade mig bara med g, jag har ett sinne för att plugga men varför ska man slösa all sin fritid till att pluggA ? nej det vill nt jag för jag är 14 år och har några år till tills ja är vuxen, vill inte vara vuxen och därför vill jag inte lägga all min ungdom på att plugga, jag säger stop för det och så är det bara. ingen kan göra något åt det o det är bra, ni tycker säkert ja är knäpp i huvudet? jo men det kanske ja är, vem fan vet? men ja ska göra det bästa utav mitt liv och ska inte slösa en minut på mitt liv.

jaja, vi hörs sen . /M

tisdag.

Dagens låt: the scientist- coldplay.

Dagens frisyr: nersläppt, plattat.

Dagens smink: puder, mascara.

Dagens klädsel: mjukis, JL tröja, röd hummel.

Dagens planer: skola o läxor, buhuuuu.

Dagens händelse: hemkunskaps prov, visste inte om det o fick vg, snacka om skillzzzZ.

Dagens vill ha: resa.

Dagens saknad: <3.

Dagens drog: melontuggummi.

Dagens tråkigaste: läxor.

Dagens finaste: -

Dagens måste: plugga.

Dagens dricka: mjölk (Y).

Dagens köp: tuggummi.

Dagens mat: taco's.

Dagens kärlek: -

Dagens mående: trött o skrattig...

Dagens skratt: klassen.

Dagens tanke: många tankar.

Dagens önskan: fixa en robot som kan vara mig o gå i skolan ist för mig, erkänn smart ?



var i skolan idag, hade musik OCH HEMKUNSKAPSPROV! men fick vg, är ju bäst även om ja inte visste om det och hade inte pluggat men ansträngde mig och då gick det bra, men musikprovet gick åt helvete alltså!

nu ska ja plugga på dem jävla glosorna och meningar inom engelska, funderar på om det är normalt att plugga så mycket som jag gör, ändå får ja inte in ett skit i huvudet? ja men just det, då är det ju som vanlgt.

/m


damn vad snygga.

jävlar vad snygga skor!!!! lacoste, 899:-. lätt att jag ska ha dem som sommarskor! gud vad kär jag blev, förresten kan man bli kär i ett par skor? ehehe, snygga iaf!


har gjort rätt så mycket faktiskt.

har gjort mat nu o jag har även pluggat på musiken men fattar inte ett skit, varför kan ja inte få ha fotografiskt minne för ? jävla skit alltså, försökte ringa syster också, undrar vart hon har tagit vägen?!!! skulle komma om en halvtimma, hon svarar inte.

nu ska ja göra musiken o se om allt kan komma in i min hjärna annars vet jag inte vad jag gör ? förutom allt annat som har hänt idag så ringde min farmor och vi snackade lite, tänkte maila henne nu någon dag men sen sa hon att vi kunde komma till dem, vi tar alltså bussen på söndag till oskarshamn och sen åker vi därifrån till linköping på fredag o då stannar jag där i en vecka för ja praoar :D. feting kul kommer det bli alltså, ser fram emot det till tusen!!!!!!!

bild från britney konserten, kommer nog ladda upp ett par senare någon dag!

?

fan..

måndag.

hejhej!

är äntligen hemma ifrån skolan, seegt som fan och ja höll på att somna på bildlektionen. hade även gympa idag, lite smått roligt va ? nej fan heller.

nu ska ja plugga musiken, känner att ja nt kommer klara provet imon :(... sen ska ja även laga mat för ja är hemma själv idag :D, najsigt som fan alltså!


hemma i VÄXJÖ.

hej bloggen, är hemma nu i växjö, tåget var försenat i en timma!!!! jävla sj alltså.
nu håller jag på o packa upp allt ur väskorna och sen ska ja krypa ner i sängen med en film som joinar tv:n.
jag uppdaterar när jag är hemma imon ;)! puss /M

dagens lilla shopping.

är hemma nu från stan, blev även lunch där också.


ringar- h&m 29.
små örhängen- h&m 29.
stora örhängen- glitter 79.
borttagningsmedel- h&m 50.



någon konstig tröja/kofta- ginatricot 30.


skjorta? ginatricot 149.

min lilla shopping idag, nu ska jag packa ner allt i väskorna här och sen ska jag fixa håret för det se katastrofalt ut! hör kanske av mig ikv. /M

söndag.

godmorgon!

vaknade alldeles nyss och har inte gjort så mycket, ska strax fixa mig så ska jag tvinga min pappa att skjutsa mig till ikano för jag behöver faktiskt köpa lite stuff'-

åker hem idag och är hemma vid ca halv tio på kvällen! så jag tror inte att jag bloggar ikv när jag är i växjö för jag måste packa upp, duscha, fixa prylar inför skolan och sånt dära.

förutom allt annat som händer idag så är det ju alla♥-dag, min bästa vän fyller år och snart ska jag spamma henne med sms :D! haha. iaf, grattis ♥

är strax tillbaka. /M

god natt.

- ligger i sängen med datorn i knät och kollar på twilight, laddar ner new moon också. har ca en fyrtio minuter kvar på den, kommer nog inte orka sitta uppe och kolla på den så det få bli imorgon ;).

ska nana nu, bloggar imon! pussen /M


....

nu undrar ni säkert vad det är jag hade för mig när ja skrev inlägget under, men jaja. skitsamma.

en ledsen my! haha usch ser ni mitt hår? funderar på att färga det mörkare igen, skulle nog blir mycket bättre. vill inte ha världens jävla utväxt som jag har nu. :(....


ps. adda gärna msn gott folk!


nu ska ja skriva klart uppsatsen som ja alltid har skjutit på, har ju skrivit det nu ett fåtal gånger här i bloggen att ja ska skriva uppsatsen men ändå är det något i vägen, men nu ska JAG göra det. haha!

uttrycker mina känslor. kan ju meddela att det inte händer ofta.

jag vet inte vad jag ska säga. jag har försökt att kämpa men det går inte, snart ger ja upp o vart ska ja ta vägen då? mitt skal visar att ja är stark, modig och har humor, men innaför skalet är det något annat som ligger och gror, det är något som jag inte vet vad det är. behöver ja en förändring i mitt liv ? behöver ja komma ifrån helvetet och resa? behöver ja satsa mer ? JAG VET INTE VAD JAG SKA GÖRA FÖR ATT GÖRA DEJ GLAD, för att du ska tycka om mig igen för att du inte ska misstänka saker hos mig som ja aldrig skulle göra o det vet du men ja tror att du ska skylla på det bara för att jag vill upptäcka saker. nää jag vet inte och du måste berätta för mig förstår du, det går inte att du håller tyst och inte säger ett skit, varför skriver ja detta i bloggen? nej det vet jag inte heller, men vem ska jag säga det till ? jag vill att du ska vara stolt över mig men du bryr dig inte så varför ens försöka, det är ingen idé om du inte försöker att vara stolt över mig, mitt självförtroende sjunker bara mer o mer för varje gång du säger saker till mig som du egentligen vet inte stämmer. jag är trött på att höra allt och vill bara säga ifrån men hur skulle det se ut då ? du skulle få ett jävla ryckanfall och börja säga ännu mera saker som inte var sant och skylla på mig för att jag sa emot dig, men vad ska ja göra? ska ja låta dig göra det om och om igen och till slut kommer ja inte orka med att stiga ur sängen och stå för vad ja säger utan att jag ska ge mig och du ska få som du vill ? det är inte rättvist, att det ALLTID ska vara ja som ger mig, att ja alltid ska säga snälla saker och akta mig för vad det är jag säger, nej det är inte rättvist. du vet inte hälften vad det är jag gör och det är jag glad för, du ska inte veta allt jag gör o du kan inte styra mitt liv även om jag vet att du vill det o jag är jävligt glad för att du inte vet allt.
nu är jag trött på all skit och snart kommer hoppet inom mig slockna, du vet inte hur jobbigt det är! att alltid få all skit, att ja alltid ska stå för saker som ja inte har gjort själv, men vad ska ja säga ? du tror mig ju inte om ja säger sanningen ändå eller hur? du vet att jag har rätt och det är inget vi kan ändra på.
jag.
känner.
mig.
stolt.
över att få ha rätt, det och mina fina vänner<3 är det som stärker mitt hopp något oändligt men sen när ja är där så trycker du ner det igen, det är inte rätt att jag ska få ha det så, men varför ska ja säga det till dig? du bryr dig ju ändå inte och ja vet inte vad jag ska göra om du inte bryr dig. jag har slutat att berätta saker och pratar med dig om det är nödvändigt, mer behövs inte känner jag. varför ska ja försöka vara trevlig? varför ska alltid jag komma med saker som ska göra dig glad. nej jag säger stop för det här nu. vill inte att det ska skada mig ännu mer än vad det har gjort, du kommer ångra det någon gång i ditt liv och fatta att det är inte hela tiden så som du säger. sluta var så jävla fucking envis och tro att du alltid ska ha rätt för så är det inte! nu säger jag stop för det.
hej
då.

kör en dagens...

Dagens frisyr: utsläppt.

Dagens outfit: Jeansleggins svarta, armband, halsband, örhängen, klocka, linne, madonna tröja.

Dagens händelse: stan o de var väääärldens kaos, duschning (Y).

Dagens planer: kolla melodifestivalen.

Dagens köp: skor o godis (A)

Dagens vill ha: -

Dagens dryck: mer o redbull (Y´

Dagens lunch: tjokkis kebab.

Dagens mellis: röda äppel.

Dagens godis: colaflaskor.

varför ska det finnas rubriker, ?

har tagit en varm dusch nyss o fy vad skönt det var, måste skriva klart uppsatsen ikv också! sen måste ja smaka på maten pappa håller på o lagar, biff rydberg, strimlat oxfilé och hackade små potatis-fyrkanter, mumsigt som fan tror ja.

slänger in en nytagen bild, ser ni mina ögon? ena är mindre och andra är större, lite små stört tycker ja faktiskt!



picnik.




pallar inte med den jävla uppsatsen, ska ist trixa lite med bilder på www.picnik.com, slänger in ett par senare!

hemma igen..

hej på er!

är hemma nu, blev ett par skor, det var verkligen världens kaos där och man kunde inte få en parkering någonstans. så därför åker vi in imorgon också innan ja tar tåget till växjö.

här är skorna iaf:

399 !

blev även kebab idag till lunch. aja whatever, nu ska ja skriva klart uppsatsen och öva på musikprovet vi har på tisdag, vet faktiskt inte ens vad det är för något vi har prov på, ja är alltid sån att ja kan skjuta upp saker och spec lläxor, hahah!

godmorgon!

godmorgon bloggen!

vaknade utav att min syster ringde mig och sa att ja skulle upp, åhh hatar att vakna för att mobilen ringer, det är därför dom gör så! att dom ringer o väcker mig :(.

har ätit lite fil och väntar nu på resten av familjen att dom ska bli klara för att ja är redan färdig fixad, då vi ska ner och köpa skor till mig och säkert något annat också hoppas ja! bjussar på några skitbilder med min skitkamera, den dör hela tiden, men ska som sagt fixa batterier idag till den!

men tog utan blixt! - de får ni leva med -


jaja, visar det ja kommer komma hem med senare, puss! /M

tänk när det är sommar.

oj. var tvungen att slänga in en bild från sommaren 2009 ! varje gång ja ser den så tänker ja på sommaren och värmen, alla kvällar man sitter ute, spelar kort och myser med familjen och vänner. tälta med vänner, sitta uppe hela natten och bara gå igenom minnen! ha vattenkrig, alla cykelturer vid göta kanal! alla uteserveringar, fester, festivaler! det är helt fantastikt...


god natt.

- nu är det kväller och ja har lyckats med att se ett helt lets dance program, eller nää förresten! gick och bytte om till mjukis men whatever, lite onödig information kanske ? hahaha..

iaf, nu ska ja se glamourama som visas på tv3play tror ja ? har även tvättat bort sminket och ska krypa ner i sängen med datorn i knät! sen när ja har sett avsnitten så beger vi oss vidare till tv:n som bjuder på twilight! wiho, kan inte sova utan den... har inte sett new moon än, är ja den sista som inte har gjort det eller ?! ska försöka göra det någon dag nu snart haha !






mitt rosa täcke, rosa lakan! haha nån gång ska ja visa mitt rum så ser ni nog hur rosa det ser ut!

ps, imon så åker ja ner till stan och handlar skor till mig :), längtar å sen blir det nog lite smått å gott, men nu ska ja inte babbla på för mycket utan ja uppdaterar imon ist när ja har vaknat ! ska även försöka skaffa batterier till kameran imon ;). /M

im back ´

- har varit iväg en stund och handlat mat, nu ligger potatisgratängen i ugnen och fläskfilen ligger och dör på stekpannan o vad betyder de ? jo snart mat, JAAAAAAA! har inte ätit sen halv ett och ja börjar bli jäkligt hungrig.

till min förvåning så börjar ja fatta mobilen också, gött alltså! Aja, bjussar på några bilder som är på mina små gullisar!

saknar min nalle och molly, som tur är får ja träffa dom på lovet som är om en vecka eller något, najsigt alltså!!
nalle.


molly.


erkänn gulliga, eller vad ?


drinktips....

..... ja ni hörde rätt, ett nytt drinktips, det var inte igår det... haha jag tänkte iaf att det var bra att slänga in ett sådant nu för det var ju ett tag sen.

hulken!

2-3 cl midori
2-3 cl absolut rasberri
2-3 cl vanilj vodka



blanda alla tre, häll i läsken sprite och pressa en lime klyfta+is och sugrör! den blir perfekt.

dagens ...

Dagens frisyr: utsläppt.     

Dagens outfit: Jeansleggins med dragkedja, linne, tröja och tunika...

Dagens händelse: pappa kom hem nyss, har nara legat å degat i soffan nästan hela dan.

Dagens planer: dega ännu mer,

Dagens köp: inte något än, men hänger förhoppningsvis med till affären o då blir det väl allt möjligt.

Dagens vill ha: Sommarlov och skor

Dagens dryck: vatten o saft ?

Dagens lunch: korv...

Dagens mellis: inget.

Dagens godis: inget :(..

fan också...

jag fattar knapp något på min mobil, NÅGON SOM KAN HJÄLPA MIG ?!

gott å blandat.

nu har ja skrivit lite på uppsatsen men har ungefär halva kvar! men känner att jag behöver ett break. iaf, tänkte visa dagens facelook, jag har verkligen försökt att få in bilder på datorn från mobilen men mobilen är lagg, alltså den gamla...



my new mobbb...



armband,  lindex- spanien, marknad tror ja ....

min älskade dator!!!!


testade mobilkameran :D.. är riktigt nöjd med mobilen om man säger så!



godmorgon.

det är fredag och ja är vaken nu! är ju som sagt i linköping o här går ja inte i skola, najsigt alltså! har lekt med min nya mobil och ni får se bild på den sen o så ska ja lägga in alla andra bilder som är från den gamla mobilen plus från kamerorna eller stavas det så?

aja, sitter med en skål fil i knät och njuter, det var rätt länge sen man åt det! ska även snart börja med min uppsats som ska vara klar på måndag, snacka om stressssssigt! jaja, jobba på nu allihopa så uppdaterar ja senare ;). /M

ett sista ...

usch, orkar inte blogga eller lägga in bilder nu! har haft fullt upp med annat, nu ska ja slänga mig ner i sängen och kolla på twilight. uppdaterar imon när jag har vaknat :).

en bild från i somras tror ja, hade kort hår och såna brillor, hahah! vad ja skäms....


pussen, nu nanar ja ! /M

omg...

hahahahaha!
kollade igenom bilderna eftersom det kändes som evigheter, hittade denna bild! kommer ihåg att salina hade lockat mitt hår dan innan! aja, kommer snart lajte bilder./M


torsdag.

hej bloggen!

bloggade inte igår, hade nämligen fullt upp! kom hem vid halv fyra tiden, blev att packa halva packningen, duscha, städa rummet och allt sådant dära. sen var det andra avenyn och efter där så däckade jag!

aja, idag var det skola och sovmorgon, niorna hade nationella prov så vi fick förvirra oss till några andra salar! gick sen hem och pappa kom o hämtade mig vid fyra tiden, vi kom hit för en timma sen ungefär och har precis ätit köttgryta med ris, mumsigt alltså!

nu ska ja packa upp lite saker å så, sen kommer bilder :D! /M

update.

2 dar kvar tills ja kommer proppa bloggen med olika bilder! åker ju till linköping på torsdag och då får ja min dator, har längtat jävligt mycket! ända sen ja var liten har ja alltid varit kontakt med en dator. när ja var minder satt ja i min pappas knä och spelade bilspel.... kanske var två år ?

iaf, snart så kommer ja få tillbaka min och då slipper ja låna min systers skit data, den suger verkligen skit. så liten och äcklig!

sitter och lyssnar på fix you- coldplay. feting bra är den faktiskt! aja nu ska ja packa gympakläderna, slänga fram kläder o smycken tills imon, ta fram allt smink som ligger här någonstans, lägga fram plattången, ta fram alla sorters saker till håret som gele, vax, hårspray o skyddspray! plocka ner alla böcker i väskan, ladda mobilen, ladda ipoden. nu undrar ni säkert varför ja gör allt det ? jo för att ja sparar tid, ja sparar kanske en kvart tjugo minuter på det och då får ja sova längre! erkänn smart ?!

ska börja med det nu innan ja somnar till här. bloggar imorgon. puss på er o godnatt, smsa o väck mig om ni vill haha! aja, sovgottis /M

home ....

är hemma nu och har läst igenom tidningar o sådant, kommer nog inte att göra så mycket mer! har precis tagit reda på vår läxa tills imon, men känner att den få vänta.

aja hörs senare gott folk! /M

sitter i datasalen....

hej bloggen.

sitter i datasalen med mickaaaa och resten av klassen.. rätt chill! ska igentligen skriva någon jämförelse om judendomen, islam och kristendomen. men det pallar ja ej! hehe, aja hörs när ja kommer hem! /M

måndag.

hej på er!

har varit i skolan idag, engelska- no- gympa- bild- svenska/engelska- grupptid. så har min skoldag sett ut idag, ganska soft. lite dans o så på bilden hahahah! sen var det väl en rätt okej idag. blev klädd i mina hv71 byxor, svart tröja och kofta. eftersom det inte är min dator så lägger ja inte in några bilder...
förutom allt så svider min tunga något otroligt, varför? vet ja inte men så kan det vara ibland.

på torsdag kommer pappa å hämtar mig så ja ska vara ledig på fredag, as najsigt! så då blir det shopping på lördag, ska se om ja inte kan hitta ett par skor och sådant som ger vardagen lite extra krydda....

jaja, nu har ja babblat på rätt sålänge, ska plugga nu så vi hörs väl imon antagligen. pussennnn /M


varförskadetfinnasrubriker?!

sitter här nu och gör ingenting, visst låter det kul ? nää men ska snart rota fram mina fysikgrejor och leta reda på hur en elmotor fungerar, önska mig lycka till... men vet ej om ja kommer hitta dem för det var ett tag sen jag städade mitt rum o jag har en känsla av att jag måste göra det snarast ikv för annars kommer ja inte hitta mina saker till skolan och allt sådant dära...

aja, längtar ihjäl mig tills på fredag då jag får min älskade dator som ja säkert har varit utan nu i en månad eller två kanske ?! nää vet inte men något sådant är det iaf. ska även ta å platta håret för det ser inte så trevligt ut om man säger så...

nu ska ja fixa lite sen blire väl tv:n min bästis ikv.... /M

söndag.

rätt dålig update igår, men va på öppet hus i en och en halv timma igår, sen så kom vänner och hämtade upp mig, sen stack vi till dem! vi åt tacos och spelade kort och kollade på melodifestivalen :D, inga bra låtar!

och gick å la mig vid halv elva en lördag!!!! helt otroligt, somnade och vaknade vid elva tiden idag! har duschat och ska snart laga mat, blir bara makaroner haha. uppdaterar senare /M

godmorgon *gäsp*

nu ska ja iväg till öppet hus, fan vad trött jag är, borde vara olagligt att vara uppe så jävla tidigt....aja,hörs sen /M

en liten hälsning innan jag...

nu ska jag ut och gå en sväng. sen kommer nog mamma hem och då ska vi iväg en liten stund :d, kommer nog bli najsigt eller inte.... ni kan ju ringa eller smsa eller något i den stilen för ja kommer nog ha extremt tråkigt....

aja kommer nog inte palla att uppdatera mer ikv för ja tror vi åker iväg vid tio tiden... men vi hörs imon gott folk. /M


uttråkad är bara för namnet.

sitter nu och kollar på mtv och har inget annat för mig, är rätt seg. ett tag gick det fort här, lyssnade på musik, kollade på tv, snackade i tele och chattade på msn! woww, ja men man säger väl att tjejer kan göra flera saker samtidigt och ja är ju tjej...

nu ska ja checka in facebook sen blir det väl lite internetshopping skulle sitta jävligt fint en sådan här dag!
upptaderar snart gott folk ! /M


fredag.

- usch, mitt morgonhumör är verkligen helt sjukt, skulle kunna döda någon ifall dem var taskiga hahah! man kan inte prata med mig när ja sover eller precis när jag har vaknat, måste gå uppe en runda och efter ca tio minuter är ja på bra humör.

iaf, skola idag och det var väl helt okej, gjorde inte mycket! kom hem och så sitter ja här nu, ska nog dra till ica och hemhandla lite redbuuuuuuuuull till mig :D.

aja hörs snart ! /M


torsdag.

 skola, började med sovmorgon- so- matte- lunch- svenska- språk och sist elevens val. ganska chill dag om man säger så. blev bara lite fel på slutet men skit samma!

kom hem för ett tag sen och har väl inte gjort så mycket annat. ska börja lite med min deckare haha som ja skulle göra ju... eller vi får se.

sitter och dunkardunkar musik nu! hehhe, aja uppdaterar senare. /M


onsdagg.

fan vad bra paradise var igår, älskade att patrik o jackie vann hela skiteeeeeeen! fy fan alltså. kunde inte sova sen för att ja var så freaking glad haha!

iaf, skola idag och den började väl helt okej! bara att mamma ringer mig vid kvart i sju och vill att ja ska gå upp för att det har snöat och dt tar längre tid att gå till skolan då, seriöst?! aldrig i livet....

kom i tid till skolan fast fuskade lite och tog bussen men det tycker ja faktiskt att dt får man göra en sådan snöig dag som denna var! började med svenska å ja satt med Ena å snackade lite. hade sedan språk, engelska o gympa tror ja. hade ont i knät så ja ville inte anstränga dt så de blev värre, satt o snackade lite med läraren om hur det ska gå i nian och så, som dt ser ut nu så kommer ja ha en ljus framtid eller hur man nu ska säga dt, har IG men han sa att dt kan vi ändra på och du är på god väg och blablablabla!

blev sen so, matte och matten var fan brutal! usch, dt var länge sen ja skrattade så mycket som ja gjorde då! iaf, slöjd sen och konfan.

tog bussen hem sen och trillade i snön (?) jävla dålig balans har ja, och ja tabbar mig som fan idag på bussen. när ja skulle gå in  bussen så gick ja in i dörren! HAHHAHAHAHA, hon hann inte öppna dörren ens innan ja gick in i den.... cp alltså!

kom hem och åt lite mat, duschade och nu sitter ja med en handduk i håret och väntar på att andra avenyn ska börja. aja, ska fortsätta mitt lilla liv här på msn nu så hörs vi senare ! pussennnnn  /M


GO JACKIE.

jackie vinner ikv, jackie, jackie, jackie, jackie, gillar henne så jävla mycket! gosh, jackie vinner!

det roligaste ja någonsin hört.

- fick nyss ett samtal av min farmor som prenumenerar på en tidning och där skulle man skriva en deckare och sen skicka in den dit och man kan vinna 15.000 kronor! hon sa då att ja skulle göra det för att ja har sådan bra fantasi och kan skriva sådant, HAHAHAHAHAHA säger ja bara. men varför inte försöka, ja vet att ja inte kommer vinna men en kul grej och då blir ju farmor glad också.

nej nu ska ja dricka upp min redbull sen ska ja tagga inför paradisehotel final ikv, har bara en stark känsla för att ja kommer somna innan det börjar, känner mig sjukt trött i både armar och ben! bloggar kanske imon, har konfa då så ja är väl hemma runt halv sju tiden, sen ska ja duscha och göra läxxxxxxxor buhu :(((.

/M


gud vad skönt det var !

har nu varit ute och sprungrit en runda i kylan, riktigt kallt men gud vad skönt! har även duschat och nu måste ja kolla igenom mina glosor som ja inte har gjort än och ja har dem tills imon, blir väl att stress plugga haha !

min dator har kommit idag och får den om någon vecka, wowowowowow! pallar inte skriva mer, nu ska ja sova ett tag. /M

godmorgon.

eller har faktiskt varit vaken i två timmar och PLUGGAT, ja ni hörde rätt. inte visste ni att my kunde plugga med sina få hjärnceller som hon har...

hehe, har iaf inte gjort så mycket mer, ska snart ut och springa i en timma eller något! skönt som fan ska det bli. ska sitta o kolla runt ett tag till här på datorn innan ja ger mig ut i snön ;), kommer betydligt fler inlägg under dagen hoppas ja /M

p a r a d i s e h o t e l .

- kom hem vid kvart över nio idag, har sprungit runt i skolan i två å en halv timma och skrattat, lekt på lektionerna och sådant som bara ja ena å maida gjorde! ja precis, vad var dt ja sa ?! alla andra satt som änglar och var knäpptysta.

sitter nu å kollar på paradise hotel, nu är det paus och måste kolla mobilen för ja hörde innan att det pep ganska många gånger ehhehe, vill inte gå när det är paradise ! aja, hörs imon. /M

konstig jävla dag.

hej på er!

världens jävla snöoväder har det varit idag eller iaf när ja skulle gå till skolan och hem igen. förstår inte, det är ju snart vår eller hur man nu säger och det kommer bara mer snö :(.

iaf, skola idag och det var tråkig jävla gympa och sen var det något möte ja gick på med fritidsgården. satt och snackade lite och sen gick ja hem. läste av min mobil på vägen hem från skolan och såg att ja hade fått ett röstmeddelande eller hur det nu är. ringde till 333 och fick höra att det var min mamma som sjöng :O:O:O:O:O:O
blev jävligt förvånad och undrade om hon inte hade gått på droger eller något i den stilen.

kom hem och det var tomt hemma, kollade på telefonbordet och såg att det låg en liten present till mig :D, ett armband och en femtiolapp. blev jävligt glad och ja som ska försöka att spara pengar (kommer ej gå) var det ju perfekt!

satte upp en handduk i håret för all snö som hade lagt sig där, satte in en bulle som mormor hade bakat i mikron och fortsatte min lilla vandring i lägenheten då ja hittade en parfym som låg på golvet i vardagsrummet, fan vilken konstig dag och lät den ligga kvar, jag gick upp och tänkte och kom på att det var min parfym! gosh, denna dag har verkligen varit konstig och slut är den inte :(!

vid halv sju till nio ikv är det öppethus på norregårdskolan och ja ska försöka att inte klanta mig eller så, känner att ja har babbalt på om allt för oseriösa saker haha! min dator kommer imon men får den inte om förens två veckor ://///////////////. /M

RSS 2.0