vän och kompisar är inte samma sak .

är vänner och kompisar samma sak ?

det är många som tycker att det inte spelar någon roll , att kompis är samma sak som att vara en vän ?

själv tycker ja inte att det är sant , en kompis är en sådan som man hälsar på och man nästan aldrig pratar djupa saker , man festar tsm med ? dricker med dom och sen dan efter så hör man inte av sig utan möts på nästa fest och gör samma sak , det anser ja att det bara är en kompis , tex en kompis som bara skriver söt och sötnos , snygg och alla andra saker på bilddagboken men kan inte säga det i verkligenheten , sådant är ganska knäppt haha tycker ja .

men en vän är en sådan som smsar eller ringer varje kväll , man hör av sig och pratar om allt ifrån himmel till jord . en vän är även en sådan som kan säga ifrån om man tycker något är fel , en vän är även en sådan som bryr sig om man lipar ? en vän bryr sig om man är ledsen och tröstar med att ge komplimanger . en vän är också en sådan som kan göra en glad på nolltid och ställer upp för varann , det är ÄKTA VÄNNER . ja har ganska många nära vänner men bara en eller två som står mej otroligt nära , dom ställer alltid upp och gör vad som helst för en !

det jag vill säga är att det är skillnad på vänner och kompisar , jag har många kompisar också som ja även har lärt känna igenom internet ;) !

nu har ja fått skriva av mig lite och fått skriva det ja ville ge ut , nu ska ja ta och kolla på lyxfällan sen ska ja ladda mobilen :D !

puss på er så kanske ja slänger in ett sista inlägg innan ja ska sova .

//my ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0