bläääää.


segt

fy fan vad seg nyår, nu ska ja supa så ja inte kan stå längre!

faaaaaaaaaaannn!

usch, webbkameran funkar inte :/. gästerna kommer snart och ja hinner inte ta kort! har även fixat mig sen klockan halv två idag, min pappa kom och knackade som fan på dörren vid kvart över tolv och ja gick ner i soffan å skulle sätta mig å kolla lite på tv och ja somnade! fy fan vad trött ja var och seeeeg är a idag så nu blir dt tio liter red bull sen är ja pigg som en mört...

hehe, skojjar bara! nej men idag är det ju nyår, så då blir det fest med familjen eller ja halva familjen och gäster. fy fan vad kul vi ska ha och ja ska ut å skjuta rakteter snart hehe..
lägger in en bild senare på klänningen och allt. nu plingar det, woho! /M

nyår...

- på mitt nyår så kommer det gäster här till pappa, vi ska dricka skumpa å äta tre-rätters ;). sen ska jag ju skjuta raketer och sådant dära.

tror ja kör på klänningen ja hade på julafton och sen gör ja lockar i håret så blir det perfekt ...
klänningen får ni imorgon på bild. nu måste ja slagga om ja ska komma upp i tid. goo' natti /M

fick lite ryck

har tagit på mig en stor tischa nu & skönt som fan är det. har letat efter webcameran i tio minuter och hittar den inte här på datorn har nämligen tänkt att använda den (som är inbygd) ist för att ha kameran och hålla på å lägga in bilder hela tiden, jobbigt!!!!!!!!!!!
ska be pappa imorgon och se om han kan hjälpa mig :).




haha hittade en gammal flumisbild, ser ni finnarna på hakan?! euww, hade ingen brunkräm bara mascara..


kände att ja var tvungen att lägga ut lite bilder, bloggen ser ju annars så tråkig ut :S. kommer snart ett inlägg om imorgon men först måste ja tvätta bort sminket och sätta upp håret i en liten toffs sen är ja på gång... ♥


nattblogg.

fy vad ja har varit dum idag alltså, hehe vaknade utav att min plastmamma väckte mig vid halv ett å frågade om ja kunde hänga med till ikea, så varför inte?! blev att dra på sig något och sminka sig sen dra iväg fort som fan utan något i magen...

när vi kom så mötte vi en gammal barndomsvän till henne och stog å snackade och lite sen så hörde vi att erik och calle från idol skulle vara och uppträda på ikanohuset så vi kom knappt förbi när vi skulle in till ikea :O! men vi trängde oss och höll på hahah. sen så åt vi världens äckligaste kina mat, bläääää!!!!!!

tänkte att ja visar dagens outfit...
hahah, ser ni mitt lår, sett as tjockt ut :o
  

kofta från gina tricot.
vitt och svart linne från h&m.
blåa jeansleggins från h&m.

kommer snart komma en header och ny design, kan ju inte göra det så ja ska be en kompis, hehe ... bloggar snart /M


ÅRETS BÄSTA.

kan ta en sån årets bästa idag! och vad ska vi ta ?! att ja fick reda på att jag fyller arton på en lördag, nej skojja bara men det var en bra nyhet.. måste verkligen gnugga geniknölarna nu men det kan vara sommaren iår, den var otroligt rolig och mysig!

fick ju åka utomlands med mamma,syster å vänner till spanien! fick se britney LIVEEE! liseberg med pappa och familjen där å sen spendera skäna kvällar med vänner som absolut var det mysigaste.

nej nu måste ja nana om ja ska orka pallra mig upp här i sängen imorgon. sov gott ♥ /M


dålig update, iknow!!

hej bloggen! /den vanliga starten på ett inlägg/ .

har varit en usel uppdatering här i bloggen, eller säger man så?! aja, vaknade rätt så lagom idag, tror det var vid ett tiden. gick upp och gjorde mig i ordning sen så åkte ja ner till stan för mina leggins var det ju ett hål i så ja bytte dom för andra gången :S, köpte även ett halsband:
ca 59 :-


iaf, åkte sen och käkade mat, blev kebab och ris!!!! åkte hem och köpte fler fyverkerier :D, satt och kollade på film & sånt. duschade sen och gjorde potatisgratäng och fläskfile, mumsigt. duschade sen och stack ut å sköt några raketer, hehehe höll på att smälla in på grannens tomt.

jaja, satt sen och spelade kort med familjen i ca två timmar och ja dog -_- efteråt men levde upp igen och nu snurrar huvudet som fan! klunkade whiskey (!!!!) usch vad det känns konstigt, trodde först inte att ja skulle kunna göra det för whiskey är något som bara gubbar dricker men ack, det gick ;).

satt sedan och kollade på sverige och ryssland tror ja det va men pallade inte mer och stack upp hit, ska snart nana och smörja in kroppen med nivea, ska även se om ja kan rota fram någon film eller något. börjar tröttna på den som snurrar runt och runt i dvd:n nu, nej nu får det bli någon annan. höres snart /M


fick ett ryck (y'

fick lite damp och sminkade mig å våfflade delar i mitt hår, egentligen skulle ja ju tvätta bort sminkte... lyckat eller hur ?!

ser ni hur fläckig jag ser ut?! det är för ja tog så det blev suddigt och sen typ någon konstig sak på picnik..








nej nu ska ja ta och bädda ner mig själv i sängen, sen ska ja ringa en nära vän till mig eftersom hon har spammat mig med sms, fun ?!
jaja, höres soon! /M

dagens bästa.

idag tar vi dagens bästa film! även om den inte var så bra så måste ja säga att det var sjukt mycket humor och den humorn låg på min nivå, hehe! nu när ja säger filmen kommer ni säkert säga att ja har världens sämsta humor och ja håller med er, jag har världens dåligaste humor men ja tror det måste finnas såna människor som har det också, eller hur?!
iaf, filmen heter dum, dummare. sen finns det en till film som heter dum, ännu dummare men den ska ja se imorgon. och ett råd till er som har dålig humor är att se filmen för ni kommer älska den då!



/M

lite fakkkta om mig..

Namn: Myy '
Hårfärg: slingor mörka och lite ljustmörkt hår ;).
Längd: 163 cm.
Högerhänt/vänsterhänt: höger.
Stjärntecken: jungfrun..
Skostorlek: 38-39 ;)

Är dina föräldrar skilda: aaa '

FAVORIT
Sport: hockey, att kolla på då!
Helgdag: Fredag & lördag, kan inte bestämma mig-
Årstid: sommar/vinter : sommar för då kan man sola och bada och vinter för då kan man åka skidorrrr :))).

HAR DU NÅGONSIN
Varit kär: ja men det var ett tag sen.
Blivit dissad: säkert, men ja har dissat tbx då :D
Skolkat: aa,
Sovit utomhus: om tält räknas ?!
Sett en död människa: nää
Använt droger: nää
Retats: det är ja bäst på (Y)

THIS OR THAT
Cider/öl: Cider mumma på det!
Pepsi/cola: COLA-
Jordgubbar/blåbär: jordgubbar med champange, fy fan vad sugen ja blev.
Kött/veg: KÖTTTTTTTTTT.
Tv/film: båda två (A)
Gitarr/trummor: vet inte, kan inget.
Adidas/nike: både ochh.

/M


shopping.

vilken dålig uppdatering det har varit! ber om ursäkt, har iaf tänkt att visa vad ja köpte idag :).
det blir konstiga färger när ja tar kort men det får ni stå ut med, ska snart få ny kamera.


en tröjsak, ska vara svart men ser ut som den är grön eller något :S, gina tricot iaf tror den kostade 99 :- på rean.


jeansfärgade jeansleggins, ser ut som om dom är blåa, iaf på h&m för 149 :-


svarta jeansleggins,h&m 149:-


ett vitt linne, h&m 49:-


en svart fluff tröja eller hur man nu säger, gina 74 :-, köpt på rean ;)!


& sist två mascaror, en för 129:- å den andra för 139:-


det var min lilla shopping för idag ;), nu ska ja ta och tvätta bort sminket och gå ner å hämta ett glas bubbel. sen blir det dagens bästa! hörs snart /M




måndag.

hej bloggen!
vaknade rätt så tidigt idag utav väckarklockan, gick upp och gjorde mig i ordning och allt sådant dära. sen så åkte ja och min bonusmamma till stan och handlade lite, lämnade ju tillbaka jeanslegginsen och köpte två nya med dragkedja där nere, ett vitt linne, en mascara, en fluff tröja och en cardigan! ska kankse till stan imorgon också men vi får se..

har druckit glögg nu och det var super gott :), sen har ja även skjutit lite raketer med syster, kul som fan.
har även lurat på min pappa en bröllopsklänning som är till min bonusmamma för ca 10.000!!! fin var det iaf..

jaja, nu väntar ris och kassler så lägger ja upp bilder på det ja har köpt sen.. /M

musik är det bästa som finns !! !! !! !!

är inte musik det bästa som finns?! tänk att kunna lägga sig i ett varmt bad och ha musik på högsta volym så det bara dunkar och man ligger och slappnar av. eller när man är ute och festar så är det ju musik och fy fan vad kul man kan ha till musik, man dansar, sjunger och spelar instrument!

man kan använda musik till så mycket, det är bra att det finns för annars skulle ja inte veta vad ja skulle ta vägen, alltid när ja är arg så sätter ja på musik på högsta volym så ja bara hör rösten och blir lugnare, funkar alltid!

sitter och lyssnar nu på silly boy, fett bra är den men tror ja ska ta och slagga nu eftersom ja måste vara pigg imon! höres /M

tänkte visa en fin blomma som fanns i vårat kök i somras tror ja det va :).


onödigt inlägg som vanligt -_-'

borde verkligen ligga i sängen och sova nu, men ja är inte trött! ska ju trots allt upp tidigt imorgon så vet inte om ja ska sätta på en film och somna till den, brukar alltid funka, hihi :).
med tanke på att ja var väldigt trött idag på morgonen för då kom min plastmamma och skulle väcka mig för vi skulle till kyrkan och hon väckte mig vid halv elva men ja bara, ja orkar inte sen somnade ja så imorgon måste ja va utvilad eftersom ja ska med henne och välja klänning till bröllopet :D, alltid kul att ha till smakprov & sen ska vi även köpa raketer fast det gör nog pappa...

aja, nu har ja kommit på mig själv att ja sitter och skriver massa onödiga saker som ni ändå inte har med att göra ändå skriver ja det! iaf, kommer några till inlägg nu innan kvällen är slut. - jobbar nämligen på ett nu - /M

dagens bästa.

nu när ja ändå är igång med bloggandet så kör ja dagens bästa. tjaa, vad ska det var idag?! jo vi kör på dagens bästa affär! hihi eftersom ja shoppade idag så är det lika bra att ja skriver om den bästa affären ja var inne på idag.
och då blir det BIKBOK bara för att det var svalt där inne, det var ganska stort även om det var mycket folk och när man stod i kön så behövde man bara vänta i ca sju minuter även om det var lika lång kö som det var inne på gina och där stog ja och väntade i 20 minuter (!!!!!!!!!!). och en sista gång, dom som stog i kön var otroligt trevliga och man blev bra bemött. sånt tycker ja är viktigt när man är och handlar... /M


shopping.


hoodtröja inne på bikbok var det nog, ca 149:-


stor svart tröja på gina tricot, 99 :-, ser ut som om den är fläckig men det är linsen på kameran.


lila tröja på gina tricot, 79:-


kofta vit från H&M, 199:-


kanske inte ser vad det är men det ska föreställa ett halsband och sen sån där sångmick som det är något på, tror ja köpte det på bikbok för 40 :-


örhängen från h&m, 39:-. ser ni hur rynkig min hand är ?!


örhängen från H&M 39:-.


som sagt så ska ja ner imorgon igen och köpa skor, linnen, smink och sen ska ja byta storlek på byxorna för dom var för stora. /M

arg :@

- som ja sa så skulle det vara dålig uppdatering idag eftersom ja har varit på stan o-s-v ...
Usch det var så äckligt att gå och trängas och sådant, alla svettades och det luktade kräk :S, blää säger ja bara! så imorgon så åker ja ut till stan igen fast the city och inte ikanohuset (Y).
lovar att ja kommer visa vad det är ja har köpt om en stund för just nu så går det inte att ladda upp bilder, blir arg!!!

har iaf suttit och ätit tacos nu och sen har ja köpt batterier till min kamera så ja kan använda den, imorgon ska ja ju till stan och byta två par jeansleggins för dom var för stora och ja har inte köpt dom på rean så då kan man ju byta.

jaja, nu ska ja inte sitta och tjaffsa mer, ska se om det går att ladda upp bilder annars så får ja väl vänta tills senare ikv eller imorgon.. /M


britney spears.

har kanske blivit lite mycket britney spears inlägg nu på sistone men ja kan inte hjälpa att ja tycker om henne, hon har varit min idol sen jag var ca 7 år, min mamma kom till min skola för hon skulle hämta mig då hon hade med sig en påse in, hon brukade inte det och ja frågade henne vad det va som låg i den lilla påsen, ja kollade och såg att det låg en skiva där i, så ja tog upp den och ja hade precis lärt mig att läsa bra så ja läste på att det stog britney spears, ja blev jätte glad och det är en sådan sak som ja bara kommer ihåg. sjukt roligt att kunna har sådana minnen när man var så liten.

efter några år kanske när ja var tio eller något så var ja inte lika glad i britney men ja hade fortfarande respekt för henne och sen när ja var ca 12 år så började ja gilla henne och sen dess har ja avgudat henne, många säger att detta bara är en principsak och att ja kommer sluta att gilla henne och börja inse att hon är dum i huvudet när ja är ca 16 år, men om ja har henne som idol så kommer ja aldrig att sluta gilla henne! britney är den bästa stjärnan, även om hon inte kan sjunga så har hon genomgått så otroligt mycket som jag tror att inte många skulle kunna genomgå och defenetift inte jag.

att kunna raka av sitt vackra hår är modigt, och alla har deperationer någon gång i livet och ville britney lägga sin ilska på att göra så, så tycker ja att det var bra. tänk ifall hon hade gjort något annat som att knarka ner sig själv så hon blev som amy winehouse eller hur det nu stavas ?! nej just det, tänk efter era jävlar skvallertidningar innan ni skriver något om britney som kanske inte är sant..

så ja vill bara säga att britney spears är en bra och god människa som nu har fått i ordning på sitt liv.


nej nu ska ja slagga, hoppas ni har fått er en tankeställare så hörs vi imorgon! /M

onödigt inlägg.

- det tog tid att städa hela mitt rum och skönt att ja inte hade något smink idag så ja slapp att lägga en halvtimma på att rengöra mitt ansikte och så, så nu tog ja bara lite kräm som gör så att huden inte blir torr och förlorar sina vitaminer eller proteiner som finns i huden, eller ja vet inte men aaa.

iaf, imorgon kanske ja inte hinner att blogga på morgonen för ja sticker kanske på gudstjänst på morgonen om ja orkar & då måste ja sätta klockan på halv elva för gudstjänsten börjar klockan elva, så ja skiter i att göra mig i ordning och sen när ja har varit på den så åker ja hem och äter brunch, sen gör ja mgi i ordning och lockar håret å drar ut på stan. så då kan ni räkna med lite inlägg senare på dagen ;).

ja blir alltid piggare när ja har shoppat lite, för nu känner ja mig jätte trött och ja älskar att slösa pengar och bara känna doften av nya kläder, är det inte härligt?! kanske bara ja som känner det...

men men, nu så ligger ja i sängen med skitdatorn i knät och kollar in alla bloggar ja följer, kanske är 12 stycken?! ja vet att det är otroligt mycket att orka sitta å läsa alla, det måste tyda på att ja kanske börjar bli besatt. men ja gillar att göra såna saker som ja älskar och ja verkligen ÄLSKAR att läsa om andra liv och hur dom överlever vardagen.

nej nu pallar ja inte mer med såna här onödiga inlägg -_-, snart så ska ja skriva om en sak som ni säkert kommer gilla, hörs snart! /M

min nya mössa.

har kollat på en jätte bra film men kommer dock inte ihåg vad den heter, hehe!
iaf, tänkte visa min mössa - onödigt ja vet men skit i det! ja tror det står IK STHLM.


nej nu blir det att städa rummet här för snart så ser man inte golvet och sen hoppa ner i sängen och mysa. kör kanske ett sista inlägg sen... /M

julklappar..

här kommer julklapparna, tog med systemkameran ist för ingen orkade pka och köpa batterier!





haha köpte örhängerna själv :))))))).


min bror gjorde åt mig!


























fick också pengar :), nej nu ska ja ta och tagga inför robinson!! /M

hv71 spelar skiten ur luleå.

åh jävlar vilken fight det blev mellan luleå och hv71! ward och ledin spöade SKITEN ur dom i luleå, mohahhahahhah.

älskar hv71./M


ps, håller på med ett inlägg och snart kommer ja visa julklapparna..


dagens bästa.

idag blir det dagens bästa låt. det är en favorit som jag lyssnar på varje dag! kan ni gissa vad det är för låt?! nej okej ja säger, givetvis britney spears- everytime! en klassiker och ja verkligen älskar hennes låt.



det var samma sak när hon sjöng denna på konserten, hon satt på ett paraply då också och var bara så jävla fin! när ja får tillbaka min dator så ska ja visa bilder från konserten. /M

lördag.

hej bloggen!

vaknade vid elva tiden och gick upp och spelade lite guitar hero, har sen suttit i ca två timmar och bara spelat när pappa ropade att det blev brunch! & det var då bacon och stekt potatis.

egentligen skulle det bli stan idag men ja tar det antingen imorgon eller på måndag för ja pallar inte idag och är as seg, ska visa julklapparna senare men först måste ja tvinga min pappa till affären och köpa batterier. bloggar mer sen, kände bara att ja var tvungen att skriva lite! /M

onödigt inlägg.

- har nu lagt mig i sängen och snackat med en vän <3, kollar även på en as konstig sak :S, heja björn heter det och har man konstig humor så kolla då, hehhe.
har bestämt att det inte bli ett långt inlägg för nu ska ja slagga, hörs. /M

dagens bästa.

hade tänkt att ja skulle börja med dagens bästa eller hur man nu säger, kanske inte blir varje dag men ja ska göra det bästa ja kan!

så idag kör vi på dagens bästa hörlurar.
kan inte få nog utav dom rosa skullcandy som ja fick igår av min pappa. dem är helt enkelt bäst om ja får säga så, sitter med dom och är så jävla osocial som det bara går, alltså ÄLSKAR JA DOM!
det var nog årets bästa julklapp, ja hade ju tänkt att köpa dom efter jul men nu när ja fick dom så slapp ja ju det!



nej nu ska ja kolla alla andra kändisbloggar och sen så lockar sängen otroligt mycket, kanske det blir lite nattmat innan, hhehe ja men kanske slänger in ett inlägg till innan ja slaggar. /M

ja älskar disney channel!!!!

har nu suttit och kollat på tv med min pappa, vi sitter med varsin dator och tv:n står bara och rullar... sen när ja har gått upp för att ja inte pallar sitta mer där nere så går ja ju upp då och sen efter två timmar eller något så kommer ja gå ner och hämta natt-mat och då ligger han där och sover...
så då återstår det att se om han ligger i soffan om ca två timmar när ja är nere och ska hämta en pizza eller nåt.

jaja, tänkte visa bilder på mina fiiina julklappar men kameran dog och tydligen så är den sönder -_-, och ja pallar nt gå ner och hämta systemkameran så ja lovar att ja fotar imon så får ni se ;).

förresten så måste ja bara säga en sak, JAG ÄLSKAR DISNEYCHANNEL! /M

mina hv byxorrrrr,

Mina nya byxor! det står hv71 där på baksidan som ni ser sen står det även på fickan, fast med gult och blått :).

lägg märke till mitt hål i strumpan, hahhaha ! /M

drickkkkAAA'

- sitter och kollar på harry potter! har även tagit mig en redbull för ja känner mig otroligt seg idag, kan det bero på det som ja drack igår?! hahah seriöst så vet ja inte men jaja..



nu när ja ändå är igång med dricka så kan ja ju visa en jätte god drink som ja gjorde igår, tror det va passoa, smirnoff blueberry, malibu, sprite och sen limeklyfta i !


nej nu så ska ja ta och äta lite, känns som om ja bara äter nu förtiden -_-', hahha jaja blir väl att hårdbanta efter nyår... /M


julbilder!

tänkte lägga in bilder från igår :), sen kommer det bilder på alla julklappar! ja har tagit alla bilder...

nalle låg som en padda på golvet, hahha..


hänger i granen! visst är den fin?!


mina älsklingar!!!


molly den lilla sötnosen och sen adam bror!


höhöh, mina fina mössa !


hinner inte mer nu! skitungen vill gå ut och ja måste hänga på. /M


f.o.u !

tjo, tjo!

idag vaknade ja ganska tidigt för ja var tvungen att gå på gudstjänst annars så kan ja inte konfimeras, men sen när vi åkte till kyrkan så såg ja på mitt papper att ja skulle gå annandagen eller trettondagen men vi chansade och prästen skrev på ...

iaf, sen så åkte min farmor och farfar hem i snöovädret och hoppas det har gått bra, har ätit mat och det blev massa rester från igår.. & nu så sitter ja och kollar på förortsungar feting bra! /M


god jul.

hej bloggen!

vad är det med mig?! bloggade inte igår alls, men men ibland måste man få komma ifrån och bara njuta av vardagen...

iaf, det är ju julafton idag och ja har fått massa fint, presentkort, resväska, hörlurar, hv71 mjukis byxor, godis, en parfym bodylotion och läppglans med britney spears ;), örhängen, en bok i vett och etikett för ja tjatade som fan på min pappa och han skojade om att ja skulle få en bok och då så var han tvungen att åka och köpa en som skojpresent hahha -_-. sen fick ja ett jätte gulligt hjärta som min plastbror hade sytt till mig! hahha ja blev tårögd.

jaja nog med julklapparna, idag så var det nog kalle anka vi kollade på å massa andra filmer! sen har vi också käkat så ja är ytterliggare tio kilo tjokkkare, nej skojjar bara! gillar inte julmat så värst mycket, brukar bara vara mackorna som ja vill komma åt hahah ...
& det kommer bilder så fort ja orkar lägga in dom, & sen så i mellandagarna så blir det shopping till tusen eftersom ja har 850 på h&m och sen 800 lösa pengar och 150 på gina ;), suveränt om man säger så ! nej nu tjatar syster som fan på mig att hon vill ha laddaren till datorn för hennes är hemma hos mamma, HELVETE! /M


packa mer å mer..

har packat (lite)! kommer fler och fler väskor hela tiden, snart så kommer ja inte orka bära ner allt för trappan...



/M

bla bla bla å bla.

-har nu fått reda på att min pappa kommer vid sex tiden, hade ju då kunnat sova längre, men men.
har hjälpt mamma och diska sånt som inte kan diskas i diskmaskinen, tänkte överraska henne för hon jobbar nu och sen när hon kommer hem så slipper hon diska, visst är ja snäll?! har hunnit med jätte mycket, tex ätit ofärdiga stekta potatisar som smakar skit!

Iaf, drack ett glas BLUE KELD björnbär, det är as gott! typ mineralvatten som smakar något, nästan som läsk fast typ inte det i alla fall hahha nu blev det krångligt men ni fattar va?!
& så kom ja på att man kan göra drinkar med det, så idag så ska ja be pappa att köpa hem lite blue keld så ja kan blanda på som fan :))))), tror det kommer bli super! lite smirnoff blueberry, passoa, blue keld, sen en pressad lime i så blir den perfekt.

ikv är det även andra avenyn, härligt! gäller att tagga. /M

remington, plattång.

hejj bloggen!

igår var det helt okej :), förutom att ja förlorade på kort men det är en annan historia, heheh!
iaf, fick pengar, presentkort (så nu ska det ut och shoppas), stora "usa" kuddar och sen en plattång. plattången är sjukt bra! en remington...

iaf, idag vaknade ja vid tio tiden och masade mig upp ur sängen för ja var tvungen att duscha eftersom ja åker till pappa idag o.s.v, sen så har ja även packat allting! har två väskor och har inte fått plats med allt än, hehhe det är julklapparna som inte får plats, sen vet ja inte heller hur länge ja ska stanna hos pappa så ja vet inte om kläderna kommer räcka.... men va fan, dom har ju tvättmaskin :)).


plattången, remington:




kommer fler bilder sen ;), nu ska ja äta lite frukost sen ska ja ta och packa klart, kanske kommer ett inlägg till innan pappa kommer..  /M




lady gaga's "nya" låt.

- lady gaga's "nya" låt äger alla elefanter!



/M

-

jag har nu städat och duschat! ska snart fixa håret, har även bytt om till ett slappt linne från jc, ett tajt linne från h&m, ett par jeans leggins från bikbok och en bolero från h&m.
orkar inte ta kort för min syster har slarvat bort kamera sladden!!!!!!!

iaf, snart kommer gästerna eller vad man nu säger (haha två timmar kvar), ja är as hungrig så ska ta lite choklad och sitta å smaska på. kommer nog vara riktigt slö idag känns det som men humöret svänger nog till när ja får mina julklappar :D! 

haha ja -_-, som ni säkret förstår så har ja inget liv just nu. sitter och skriver vad ja ska göra idag o.s.v, kanske borde ja göra lite andra saker som sminka mig?! lyssna på musik?! skriva lite om britney eller vad som helst. ja ni ser nu sitter ja här och skriver massa onödiga saker. nej nu får ja sluta! vi höres /M 

dagens lista !

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 -vad står det där?

(bert) ja är en uteliggare. visserligen en rik uteliggare.

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?

ett element.

3. Vad var det senaste du såg på tv?

ehm kommer inte ihåg, men var nog någon film.

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:

runt halv fyra, kollade för ca fem min sen.

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?

tvättmaskinen.

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?

idag, gick till affären som ligger två min ifrån.

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?

bilddagboken.

8. Vad har du på dig?

leggins, linne, linne och en bolero.

9. Drömde du något inatt? I så fall -vad?

om tre kompisar haha -_-

10. När skrattade du senast?

idag.

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?

ego som ja är, kort på mig själv, klocka, whiteboard, spegel å en hylla.

12. Har du sett något konstigt på sistone?

kommer ej ihåg.

13. Vad tycker du om den här utmaningen?

bra tidsfördriv.

14. Vilken var den senaste film du såg?

tror det var sex and the city eller berts känsliga kyssar..

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?

Köpa ett hus, åka utomlands, shoppa och köpa allting typ.

16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.

haha ja vet seriöst inte?

17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?

svår fråga.

18. Tycker du om att dansa?

dansar för mig själv men aldrig att ja skulle visa för nån :o.

19. George Bush?

vem ?!

20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?

flicka: jackie, roxie. pojke: christopher eller markus.

22. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?

ahhdå.

23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?

va ?!


julklappar för hela slanten :)

hej bloggen! vaknade rätt så tidigt idag om man säger så, kanske vid tio tiden?. iaf, idag är det den första dagen på jullovet och ja älskar det hehe, kan inte bli bättre och sen ska vi ju fira jul här ikv med släktingar och då får ja ännu mer julklappar :).

iaf, idag så kör ja på klocka och mjukis byxor hehe, sen när dom kommer så blir det nog någon tunika och strumpbyxor och kanske ett skärp?! vet ej.

jaja whatever, idag så fick ja öppna mina julklappar som ja fick av mamma, det var en palestina sjal, en väska, två tröjor, en vit item klocka, en tunika, mjukisbyxor, parfym, en bok faktiskt även om ja inte läser så måste ja för att kunna få vg i svenska så ja fick en bert bok haha :)), presentkort på h&m, ett linne och en prenumeration på en tidning.

ja pallade inte ta kort på allt men ja tog på min efterlängtade väska som ja äntligen fick :D.


sen parfym, bruno banani :).


orkar inte  lägga upp fler bilder för datorn är cp seg och ja menar't, men ni får nöja er med det så kommer det nog fler sen när ja har fått alla klappar :). nej nu måste ja duscha innan släkten kommer! bloggar mer sen. /M

-

sitter och dunkar fiske-eliten, hahha bäst är den! har även ställt om min klocka som kommer från bike for fun, dock kan ja inte lägga in någon bild på den så det får bli en från google, men ja köpte en svart :))

ca 200, as billigt och den är fett snygg! ska köpa fler så fort ja kommer in till stan..


jaja, har inte gjort så mycket hela kvällen. men en sak har ja faktiskt gjort :), kollat bilder på datorn, även om ja inte ha gamla bilder på den här så finns det även några som ja har, och ja hoppas verkligen pappa kan laga min saknade lilla skit dator snart, börjar verkligen tröttna på att den här är så seg och så, men kanske behåller denna och använder den som blogg dator, men vi får se;).

hittade iaf denna på BRITNEY, saknar hennes konsert något enormt!!!! (L)


/M


saker från giiina!

lajte saker från gina som snart är mina :))).












/M

antingen eller?!

- har äntligen ätit kötttttttttt! blev lövbiff med potatisgratäng, mums på det.
nu till en helt annan sak, imorgon så kommer ju kusinerna och det ska firas lille-jul. så finns det ju alltid ett litet problem, ja vet inte om ja ska ha den här klänningen på mig eller inte, antingen kör ja på klänningen och en grå bolero å leggins eller så kör ja på leggins, skjorta å en svart tröja. antingen eller!!

vill ju inte att det ska se för proffsigt ut eftersom det inte är jul än men samtidigt så vill ja inte att det ska se slappt ut, sååå åhhh får panik på mina kläder. varför hade man inte en dator som valde kläderna så slapp man alla dessa beskymmer :), visst är ja smart, kanske ja ska komma med idén till något känt varumärke ?! hahaha nej skojar nu, ska testa och se vad som blir finast till imon.

hörs sen. /M


frågor och svar, uttråkad.

DIG:

1. Hur lång är du? - 163

2. Vad vill du bli när du bli stor? - barthender, flygvärdinna eller säljare.

3. var pluggar du? - i skolan

4. Har du långt hår? - sådär klippte det nyss, men medel kanske.

5. Vilken hårfärg har du? - ljus/ mörka slingor.

6. Sko size? - 38-39

7. Vad har du för färg på dina underkläder just nu? - vita och svarta.



FAMILJEN:

1. Bor dina föräldrar ihop? - nej

2. Vem är bäst, mamma eller pappa? - båda

3. Hur många syskon har du? - en riktig & två halv

4. Vad är det senaste du sa till din mamma? - vad finns det i kylen?

5. Vilken mat lagade din pappa senast? - vet inte, var ganska länge sen ja va där

6. Hur många ställen har du bott på? - 10

7. Vem i din familj stör du dig mest på? - ingen tror ja

8. Vilken familjemedlem är snällast? - haha vet inte

9. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? några dagar sen

10. Hur gammal är din mamma? - 42



KOMPISAR:

1. När var du senast med nån kompis? - i förr går

2. Hos vem sov du över senast? - tror det var salina

3. Har du kysst nån kompis? - ja, nån killkompis har man väl kysst

4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med? - aa

5. Vem har du varit kompis med längst? - kommer ej ihåg men tror typ ivan å michaela

6. Vem känner dig bäst? - mickaela

7. Längsta tid du varit osams med en kompis? - några år tror ja det va :o

8.Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om dugjorde? - nej

9. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar? - nej, om ja inte vill så säger ja ju det ?!



KLÄDER:

1. Vad har du på dig idag? - mjukis, tischa, strumpor och underkläder

2. Har du bytt om idag? - japp

3. Favorittröja? har många

4. Sexigaste klädesplagget på andra könet ? - slitna jeans (mörka) å en tischa eller skjorta som är öppen då förstås med ett linne under ;)

5. Har du gett bort kläder nån gång? - ja, många gånger

6. Har du ångrat ett klädköp nån gång? - ja tror det

7. Har du handlat kläder genom internet? - japp

8. Har du ljugit om storlek nån gång? - nej

9. Fulaste plagget andra könet kan ha? - tajta små shorts

10. Vad använder du för skor? - många olika! men ja kan rabbla upp dom, ett par svarta och lila converse å ett par färgglada, ett par reebok, svarta fredperry, uggs, två högklackar och låga tygskor.



VÅGAR DU:

1. Skrika åt dina föräldrar? - jarå, händer ibland

2. Klä dig annorlunda? - jajamän

3. Vara dig själv? - ohja, alltid

4. Pierca dig? - ja, ska göra i läppen å i tungan nästa sommar

5. Dig på utmaningar? - bror på, finns gränser

6. Ha sex på offentlig plats? - händer nog nån gång

7. Vara omogen? - det är ja alltid :p

8. Äta småkryp? - nej, gjorde dock när ja var liten (A)



SKOLAN:

1. Vad heter din skola? - norregård

2. Vad heter din favoritlärare? - per eller martin (A)

3. Vad är ditt favoritämne? - har inget favvo

4. Snyggaste läraren på skolan? - ingen

5. Har du bra betyg? - nej men bra för att vara mig

6. Tråkigaste ämnet? - alla tror ja

7. Har du skolkat mycket senaste året? - näe, tror inte, kanske nån gång

8. Har du fuskat på prov? - nä för då går det alltid dåligt för mig

9. Hur tar du dig till skolan? - går, buss eller åker bil

10. Har du gjort mer än kyssas med någon när ni varit i skolan? - nää


RANDOM:



1. Vet du vem FATO är? - nej?!

2. När tuggade du tuggummi senast? - igår tror ja,

3. När var du på semester senast? - juli 09

4. Vilken färg är det på din tandborste? - blå och i olika färger

5. Är ditt hår tråkigt? - nja, sådär! hade velat klippa upp det mer men det blir till nästa gång.

6. Vad har du för påslakan just nu? - ett vitt med hjärtan (A)

7. När såg någon dig naken senast? - kommer ej ihåg

8. Hur ofta duschar du? - varannan dag

9. Gillar du BUBBEL ROLLER? - aaa,

10. När ska du gå och lägga dig? - inte än


Seg morgon med ett stort s

allmänt seg dag idag om man säger så, fick inte sova länge heller för jonatan väckte mig och frågade om ja skulle med på gudstjänst idag -_-, haha en söndag på ett jullov? nej tack du! har förresten bara en gång kvar och gå nu sen är ja klar med det och kan konfimeras ;).

iaf, somnade om och vaknade en timma efteråt att det ringde! ja som sagt så var det mamma och hon ville få upp mig men ja pallade nt så ja låg kvar ytterligare några minuter, fatta vilken seg morgon''

LÄÄÄÄÄÄÄÄNGTAR TILL IMORGON då ja får öppna mammas julklappar och min mostras julklappar som dom har gett till mig, he-he !!!!!!!!!!!!!

nej nu kan ja inte sitta här och babbla! ska ta och platta håret och kolla på någon film, det gör ju inte så att man blir segare *hehe* /M

kollar på robinson...

fast nu är det paus. ja kommer ihåg förra året på julen då ja var hos min mamma. vi firade jul hos mina kusiner och vi var ca 15-20 personer, inte så många men tillräckligt för att deras hus skulle bli fullt hehe. de var en stor julgran med massor med julklappar som låg under granen och sen var vi ute sent och sköt massa raketer, fast bara ja och kusinerna å min syster då.

iaf, i år så har ja ju sagt att ja ska fira hos min pappa och eftersom ja ändå inte har något att göra så tänkte ja att ja säger vad det är ja har gett mina föräldrar och syster! men kan inte berätta mer ifall det är någon som läser bloggen.

mamma har fått ett par örhängen(guldiga), en halsduk och en kartong med choklad! kunde inte komma på mer...

pappa har också fått choklad, några konstiga skulpturer och sen ljusstakar.

min syser har fått bodylotion, neccesär och ögonskugga som är med hello kitty på.

min farmor och farfar har också fått choklad.

alla kusinerna har också fått choklad eftersom ja inte kom på något annat så var den en bra lösning haha.

min mormor och morfar ska få ljusstakar och sen choklad dom med hahhaa!!

så ja, kan inte berätta mer nu. vi hörs sen! /M


britney är fantastisk!

har nyss ätit mat! gjorde den själv höh, så nu sitter ja och kollar på film!!! kommer snart att ta och läsa alla andra bloggar och se om det finns något ja kan beställa hem :))), älskar att sitta och kolla på kläder som blir mina, hehe.

slänger in en bild på fantastiska britney, även om hon inte har haft det så lätt så tycker ja hon är väldigt stark som har klarat av allt skit som hon har gått igenom!!!

det ringer på mobben.

har duschat å så nu & jag fryser ihjäl. ska snart ta och laga mat sen ska ja städa mitt rum för det ser förjävligt ut och ja menar det. måste verkligen!
har också fått tag på min mamma så hon kommer hem vid elva tiden idag så då har ja en lång ensam dag här för mig själv, ska snart ta och tvinga hit någon som kan hjälpa mig att laga mat hahah!

känner mig oerhört seg så ska kanske ta en liten powernap innan ja börjar ringa någon. nej nu ringer det på mobben! få sluta att skriva och bloggar mer sen. /M


allt möjligt.

hehe var bara tvungen att visa mina mästerverk, gjorde nämligen änglar igår :


 
sen fick ja en liten julklapp av michaela, ett par örhängen!


tänkte att ja visar min outfit från igår också ;).

halsband, bikbok.
tröja, h&m.



röda armbandet, kommer ej ihåg var.
den silvriga är köpt i spanien, mickka har samma :).


svart/glittriga armband, h&m
alla andra svarta oxå h&m.

/M


ser ni mitt ena öga ?

har sovit ett tag och det va rätt så skönt om man säger så, hehe! ja sitter ensam hemma, min syster är iväg någonstans, och var är mamma (?) haha tror hon jobbar.

fick mina betyg igår:

bild: G
matte: G
engelska: G
svenska: G
so: G
fysik: G
teknik: G
gymnastik: IG
slöjd: G
hemkunskap: G
musik: G
kemi: G
biologi: G

i veckan så sa dom att ja ligger nästan alla på vg förutom gympan då -_- så ja kommer få vg i vår!!!

iaf, idag så ska ja inleda mitt lilla jullov med en lugn kväll, snart ska ja duscha, fixa örhängerna som ligger huller ombuller, har säkert 40 par eller något, hehe sen ska ja laga mat och pyssla om min hud! OCH GIVETVIS GOTTA MIG FRAMFÖR TV:N.

på söndag så ska ja göra samma sak :D, kanske blir någon kompis oxå. sen på måndag blir det lillejul och då kommer kusinerna och vi firar julafton för att på tisdag åker ja till pappa och kommer vara där tills efter nyår eller nåt :))).

damp, ser ni mitt ena öga?! haha, /M

har kommit hem för tio minuter sen.

hej bloggen!

har kommit hem nu efter en härlig kväll/natt, dock orkar ja inte berätta om den för ja är utsvulten och trött, så ska gå ner och kika in i kylskåpet och se om det ligger något gott där sen ska ja sovaaaaaa eftersom det är första dagen på jullovet :).

bloggar mer sen. /M

SNÖÖÖ.

nu ska ja iväg, bloggar imorgon för ja kommer nog inte komma hem idag. vill bara visa hur det ser ut här i lill växjö...



jaja, nu kommer taxin! hörs imon /M

party boy-dansar.

igår var kvällen super, kan inte säga mcyket annat! började med att ja kom till kyrkan vid halv sex, skulle möta jonte vid tio i sex så ja gick en liten runda runt om kring där.

iaf, dom kom vid kvart i sex och vi gick in och satte oss å små pratade lite vid sofforna, det kom mer folk och ja tror vi var ca 55 personer ?! är dock inte säker, iaf så kom prästen och man skulle ha någon liten andakt, sen så gick vi och åt! HAHAHHAHA, vårat bord lät nog mest, iaf där i mitten utav det (där ja satt)! sen fick vi lite godis och så, sen så var det en lek och ja, tilda, sissel, emma, elin och jonatan blev ett lag. och då skulle man springa runt i kyrkan och hitta massa siffror och sen skulle man göra massa saker. så det var faktiskt jätte kul och självklart så vann vi :), sen så var det något julspel sist och sen slutade det vid nio tiden.

ja stod dock och väntade på min morfar som skulle komma och hämta mig och medans det så hade vi snöbollskrig, he-he, mulad en fjärde gång ...

iaf, åkte sen till kusinerna och var där en stund, sen så åkte ja hem och var kanske hemma vid tio tiden, satt uppe och kollade på jackass!! skrattade som fan åt party boy, han skulle väcka alla på hotellet och så var det en som stod och duschade och han klev in i duschen och började dansa mot den nakna killen. HAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHHAHHAHAHAHHAHH, OMG JA DÖR NÄR JA TÄNKER PÅ DET. gick sen och la mig vid elva tiden om somnade! gud så skönt det va att få sova ett tag och sen ringde den förbannade väckarklockan.

party boy


kommer snart ett till inlägg om idag och så vidare... /M


mular dag.

- började med so idag vid nio tiden, hade sen två och en halv timmas rast så då tog ja och micka bussen hem till henne som ligger på teleborg, där gjorde vi typ ingenting hehe bara åt riesen. iaf, tog bussen till skolan igen och hade svenska, blev lite prat om spets HAHHA! säger inte mer om det, sen så blev det språk och sen gick ja och micka ut för det hade hänt någonting, vi skullle tydligen kolla var det va. sen gick micka in och ja stod kvar en stund & sen när ja skulle in så gick ja å så sen så får ja snö upptryckt i ansiktet bakifrån!!! fy fan, det kändes som om hela mitt face skulle börja blöda, och så gjorde IVAN det tre gånger på mig och nu överdriver ja inte, allt mitt smink var utkladdat och var as blöt i håret & sen hela ja va blöt för när ja gick ut hade ja ingen jacka.

iaf, så gick ja in igen då, letade reda på micka och hon fick sig ett gott skratt -_-, sen stack vi upp på den sista lektionen och hade mys pys! åt pepparkakor, godis och drack juice (Y), snackade lite om julen och så vidare, givetvis så kollade typ nästan hela gruppen på mig för ja va MULAD! men så kan det va...

jaja, ja gick hem sen i snöstormen och tvättade bort allt smink, duschade och så ringde mormor och sa att dom skulle komma senare så ja hade ingen panik (tur om man säger så). sminkade om mig och plattade håret, valde kläder och smycken och satte på mig en jättegod parfym ifrån gucci! gahh, love it, har inte alls mke kvar av den så ja skulle se om den fanns men det gjorde den inte, min pappa har till och med letat runt i bulgarien HAHHA!

men whatever, nu sitter ja här och är as hungrig, har ätit en banan, en skål fil & sen lite dricka idag. men ja ska äta rejält med mat när ja kommer till julfesten...

åhh hjälp, nu plingar det på dörren, det är nog morfar som kommer nu och ska köra mig till den, ja bloggar kanske senare. pussen//M


'

I look at you and smile.


vad ska ja göra på julafton?

det är ju julafton om några dagar, så på måndag firar ja jul med min mamma och släkten på den sidan :), sen så kommer min pappa på tisdag och så ska vi vara där ända till veckan efter nyår, iaf så firar vi jul där och så kommer alla på den sidan, sen kommer även min hund MOLLY! fatta vad glad ja är haha :D. sen efter nyår så åker ja hem till växjö igen från linköping, sen blir det även att shoppa lite ! men som sagt, ska inte planera för mycket, kanske en kompis hänger med också :D<3.



nje nu ska jag föna håret och platta det. /M


onsdag.

hejhej bloggen!

har varit i skolan hela dagen idag faktiskt haha, inställd matte - inte fel! kollade på tre filmer idag det var heller inte så fel. kom hem här och duschade, och städade rummet för det behövdes verkligen. blev riktigt nöjd * stolt *.

sitter och lyssnar på britney nu och det dunkar på bra må ja säga. har även målat naglarna eftersom det är jul"fest" imorgon med konfa gruppen, så hade tänkt att ha röda och svarta smycken, en röd tröja, en svart tröja & ett svart linne, känner att ja måste ha en julfärg nu när det är jul. kanske kör på klackar till det också men är inte säker än om ja kan gå i dom :O, få öva ikv..

ganska skönt med lite snö här också- blev dock inte mulad idag och det är nog tur det!!!! kanske hinner blogga imorgon (om en lektion blir inställd) , annars så är det för ja slutar kvart över tre, är hemma vid fem över halv fyra, måste platta håret och stressa som fan för sen kommer mormor och morfar vid kvart över fyra för vi ska till kusinerna och ha lite kul, sen vid kvart i sex så skjutsar morfar mig till konfan och sen kommer han och hämtar mig vid halv nio :). & ja ska mula jonte imorgon efter konfan HAHHAAHA -ja är elak- 
iaf, sen åker ja till kusinerna igen och kommer typ hem vid tio halv evla och då pallar ja inte blogga för då ska ja tvätta bort sminket & sen ska ja kolla på film men jaja det blir till att kolla till bloggen imorgon så får ni se. /M


ja gillar min mammi.

mamma kom hem med det här idag till mig för att mitt andra var nästan slut, bra att man har en sån mamma.




SNÖÖÖÖÖÖÖÖ !

hej snö-dag.

vaknade försent idag! vid halv åtta, plattade håret och sminkade mig sen stack ja till skolan och borstade tänderna på vägen hahha -_-, alla kollade som fan på mig när ja gick där och borstade tänderna.

iaf, började med fysik som egentligen skulle vara inställd men det var prov, gick as dåligt som förväntat. so sen, engelska och då kollade vi på simson (Y) drömde om att det skulle snöa och sen när vi vevade upp persienerna så snöade det fatta att ja blev glad :D, iaf sen var matten inställd he-he, hoppas ja. lunch och sen hemkunskap& sist musik. på musiken fick vi bara sitta och snacka om vi ville & så spelade vi trummor och sånt -mitt öra sprängdes-

men whatever, sen när musiken var slut och så var det as mke snö och givetvis så drog Ivan och taaha ut mig i snön och mulade sönder mig, seriöst ja var full med snö över hela mig och min mascara var över hela ansiktet, stackars mig :O.

gick sen hem med micka och mötte salina och ellinor på vägen, stackarna stod och väntade på en buss som skulle komma. kom sen hem och har precis ätit potatis alltid gott hemma men inte på skolan, då svälter ja hellre ihjäl än att äta den äckliga sörjan. /M

såhär såg det ut när ja gick hem, tyvärr så hade ja ändå bara mobilen så det blev ingen fin bild om man säger så;

flumis-my

ullared snart, och så länge får ni några flams bilder som ja hittade idag typ..
he-he, skratta gärna gott folk.

skratta inte åt min finne mellan ögonbrynen, har inget smink så den vill gärna synas.


ahhh, ett monster typ'


blev rädd så ja gömde mig bakom cp-datorn.


nej nu blire glass och tagga inför ullared * på skånska*.

besviken..

är det ja som har gjort fel? är det verkligen ja som har gjort det, tänk efter nu med det lilla du har innan du öppnar din trut och säger saker som inte ens är sant. varför är det alltid ja som ska göra saker för dig, har du inte lärt dig att man kan göra saker för varandra.

jag har ingen lust längre och toffla efter dej, är det såhär du vill ha det så får det vara så, vem har sagt att ja har gjort fel? jag har inte gjort dig ett piss och det vet du men eftersom det har hänt så mycket med dig och dina saker så tar du över det på mig?! sånt är inte rätt tycker jag och du har sagt förr att det inte är bra att man ta över saker på andra som inte ens har att göra med det.

du skickar ett sms där det står att det har hänt saker och att ja kunde tänkt på det och inte dissat dig, men då får du ju förhelvete säga om det har hänt något, ja kan inte hålla på och fråga dig hela tiden och sånt, du måste lära dig, och ja trodde du var sur så då ville ja inte snacka med dig för du kanske skulle bli surare ? inte fan vet ja, så därför snackade ja inte med dig och du tar det som en diss ? okej det kanske det va men ja gjorde de inte för att vara dum och ja menar det, ja vill inte starta bråk men när du inte snackar med mig så vet ja ju att det är något som är fel, men varför ska ja då smörja för dig, kanske för att du vill bli omtyckt?! ja varför ska ja veta allting hela tiden, varför ska ja alltid göra det rätta?, varför ska ja alltid ta första steget. NEJ säger ja nu, ja ska inte vika mig längre och vid det här lagret så borde du förstå det, ja har alltid gjort det som är rätt eller nej om ja tänker efter så har ja inte det, ja gjort saker som är rätt för dig, för att du inte ska bli sviken, för att du ska ha det så bra som möjligt, kanske ja inte ska vara så snäll längre för du bara utnyttjar det, inte vet ja, jag vet ingenting längre.

du skrev även på smset att ja inte kom och satte mig brevid dig och inte snackade med dig, men ja kan ta ett exempel, som i fredags, när hela klassen skulle samlas i sitt hemklassrum och kolla på film och käka lussebullar och sådant skit, ja satte mig brevid dig, började snacka och du sa knappt ett ljud?! varför skulle ja då snacka med mig om du bara dissade mig, då skulle ja känna mig som en idiot !! sen när filmen startade så flyttade ja bak och satte mig på bänken där ena satt, FÖR att ja skulle kunna se filmen & då gick du och satte dig brevid A, kanske ja dissade dig, det vet ja inte enligt dig men för mig så var det för ja skulle göra det bättre för mig själv, för att ja skulle kunna se på filmen ...

så nästa gång du skriver något så tänk efter innan du säger det, ja vet att man uppfattar fel på sms men det var som om du var värsta kaxig då och sen när ja ringde så var du som en liten mus, kan det vara för att du hade någon i närheten där vid dig, ja seriöst så pallar ja inte mer. vet inte vad ja ska göra, vi var väldigt bra vänner men du bara övergav mig, det har hänt förut ja vet, men nu har ja sagt nej !

hoppas du har en bra förklaring till varför du gjorde som du gjorde, ska bli kul att höra imorgon! och kan ja förlåta dig ?


hihi bilder på Ena, min lilla gris.

har fått lov att lägga in bilderna på ena,

på gympan typ, hennes skrik var det bästa haha :O



hittar säkert fler bilder sen, nu måste ja plugga och städa garderob ;/. /M

:@

10 dagar kvar till julafton.

4 skoldagar kvar.

kanske ett år kvar innan du förstår att det är DU som har gjort fel denna gång?!


måndag.

hej påer !

hehe, hade feting kul idag kan man väl säga? mycket skratt hahha! ombytte i bastun, förlorade på gympan och klant som jag är..

har fått reda på att ja fick g+ i kemi och om ja jobbade typ lika bra så skulle ja få vg i vår?! bra för att vara mig tycker ja *stolt*, hehe .

lägger in lite bilder som representerar dagen haha :

det gäller ju & bjuda på sig själv om man säger så, skratta dock inte åt min finne på hakan..


& min panna är STOR, ja vet hahah -_-


mitt prov ja gjorde i fredags: hahha och förresten, vilken lärare skriver nja? som en kommentar,


mina och enas naglar.
 

enas naglar:


nu ska ja ta och plugga fysik prov och sen ska ja ta en powernap efter allt tjaffs och skit som blev idag, inte alls kul men det är bra att man ha andra vänner som man kan lita på. /M

tio saker ni inte visste om mig,


1, jag älskar snö.
2, jag följer tolv bloggar.
3, jag har en till blogg.
4, jag är inte duktig i skolan.
5, jag kan inte lägga in musik i min ipod.
6, jag har varit på 7 konserter.
7, jag en hv71 matchtröja.
8, jag gillade hårdrock innan.
9, jag ska utbilda mig till barthender eller säljare av tekniska saker.
10, jag tog hål i öronen när jag var fem år.

/M


hemma i växjöö '

- är hemma i växjö nu! har duschat och smörjat in mig med boby butter, tvättat bort sminket, gjort ansiktsbehandling & allt sådant dära.

ska snar plugga fysik och slappa framför tv:n, ska ladda ipoden och sen ska ja dunka som bara den he-he, nej de var ett skämt...

om någon vecka eller något så får ja mina efterlängtade hörlurar /M

blablablaåbla

hej bloggen!

har nyss kollat på två filmer och ska snart tvätta bort sminket och göra mej redo för sängen, sen blire kanske lite plugg, vet inte om ja pallar såhär sent men ja måste plugga för ja har prov på tisdag, fattar inte att dom kan lägga ett prov sista veckan? :O

jaja, nu ringer mobilen, godnatt&puss /M


hela långa dagen..

sov ända till ett idag :O, haha pappa var tvungen att väcka mig för vi skulle dra in till stan å käka sen köpa julklappar, köpte ett paket till mig själv, vet sjukt, sen köpte ja ett till min mamma :)!

har precis pluggatlite på fysiken och ska snart kolla på paradise hotel med en fet godispåse he-he. snart kommer även min låstas lillebror och ja sktyla om honom så han blir riktigt snygg haha får se hur det går. /M


seg som faen.

- är jätte seg och har nyss lagt mig i sängen & satt på tv:n å ska snart slagga. har åkte tåg hela tiden... men iofs så har det varit ganska kul å göra de för ja träffade en person där och det var super trevligt, hehe !

iaf, nu orkar ja inte skriva mer, men vi hörs imorgon när ja har vaknat.. /M

heja jane i mammas pojkar

heja jane i mammas pojkar, hon är den rätta för bobby, dom passar verkligen!! 
hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, /M

 

har äntligen skrivit klart uppsatsen...

- lämnade in uppsatsen idag, hoppas ja får bra på den (a). imorgon har ja värsta sköna dagen, börjar tio och då ska ja städa på skolan till halv elva sen så har ja bara tre lektioner till & det är bäst. speciellt när de inte är jobbiga och vi ska typ kolla på film resten.

ja har tjatat på min pappa nu angående min dator och han ska se om han kan laga den annars så ska vi lämna in den i helgen och då får ja vänta ytterligare tre veckor men det kan de vara värt. saknar den lilla svarta datorn så jävla mycket, snyft, hahah -_-'

salina var här idag och vi bara snackade sen fick hon en försenad present, ja skäms att ge presenter sent men bättre än aldrig, hon gick hem vid sju tiden för hon skulle på träning eller nåt, så nu har ja suttit och skrivit om någon högtalare som ska lämnas in imorgon och sen väntar duschen i en timma & tror det ska vara ett sista greys anatomy idag? jaja ska kolla ..

ja tycker min blogg har blivit mer tråkigare nu när ja knappt har några bilder så det är ett måste att datorn måste gå och laga annars dör ja för i den har ja alla mina bilder och allting!!! /M


ja lyssnar på rabih, hihi

- har suttit med den jävla uppsatsen hela kvällen och har nu fått den klar ! fatta vad glad ja är men det är ett problem med hela, det är bestämt att man måste skriva minst tre sidor och på min data så ser man inte hur många sidor det är för ja har vista 7 & där är det bara wordpad, men ja får lägga in uppsatsen på ett usb sen så får ja kolla i skolan, aa visst är ja smart ? - nej det var en ösnkedröm..

annars så har dagen varit blää, ja vet inte vad det är & ja mår fett dåligt, kan det vara för att ja åt vetemjöl idag? ja är gluten så det är inte så bra och äta det då så snart spyr ja väl, snyft det är de värsta som finns ! det käånns som om alla saker inne i kroppen kommer ut men sen efter när man han gjort sin "spya" så känner man sig bättre ...

aja vafan är det här, hahha sitter och snackar om någon spya, bläää på det ! iaf, idag var det hemkunskap och ja blev nerdränkt av en viss Ena som inte kan hantera vatten å diskmedel haha, hon hällde över mig och det kändes as läskigt, hoho det var så kallt och aa helt äckligt, när ja sitter och tänker på det kalla vattnet så ryser ja till :(.

förresten så är det bara 16 dagar kvar till julafton och bara 8 skoldagar kvar, fan vad skönt, ÄLSKAR!/ M
& nu sitter ja å lyssnar på rabih när han sjunger: you are not alone. Å ja älskar det.


"ny" mobil snart.

ja är på bättre humör nu, efter nyår så får ja den här mobilen, nokia E75, min pappa hade den innan men han har bara haft den i ett halvår och ja börjar tröttna på min sony ericsson som ja också har haft i ett halvår men som sagt, om ett år får ja ändå en ny så nu kan ja ju ändå byta lite.. /M

den ja ska få snart:

allmänt tråkig dag .

 vaknade idag och ville stanna kvar i min sköna varma säng men till slut efter att ha kämpat att gå upp i 40 minuter så tvingade ja mig upp sen, skyndade på som faen för ja ville inte komma försent en måndag morgon för då skulle det förstöra hela dagen, sminkade mig och satte upp håret i en toffs-SKABB!

glömde gympakläder -_-, gjorde matteprov fick G, dåligt ändå. det är kallt, ja sitter här ensam och har aldrig känt mig så ensam förr som ja gör nu, funderar på att tvinga hit någon som kan göra mig glad. ja känner mig deppig idag men ja vet inte varför, JAG VILL HA SNÖ, ja vill ha pepparkakor, känner att det är något ja måste få ut men ja vet inte vad det är, vill bara ställa mig på ett berg och skrika ut det högsta ja kan, slå sönder någon hade inte heller varit fel (inte för att ja ska göra det), ja vill ha glass, ja vill ha chips, ja vill tröstäta för att de är något som ligger och gror, kan det va för att ja är arg på någon just nu? nu förtillfället så vet ja inte ett skit längre, ja har förändrats å är inte samma my längre som ja var innan, ja är tröttare och framför allt segare. nu känner ja att ja bara blir mer och mer deppigare för varje sak ja skriver, så ska sluta upp med det och börja ta en dag i taget. inte bry mig om vad som kommer härnäst, man kan säga att det kan bli en överraskning. /M

& vill säga en till sak, ja finns för dej gumman, kom till mig om det är något!


snygga som satan !

fy fav vad snygga skor ja hittade på skopunkten, dem var fett snygga och inte alls dyra, tror ja beställer hem dem direkt, utan någon tvekan ... /M


ca 500 :-
Hög Stövel från Skopunkten.com
 

saknar bilder,

- har varit på världens mest tråkigaste och dramatiska gudstjänst ever, den sög elefant å då menar ja det!
ja och salina satt och skrattade igenom oss hela gudstjänsten och så var det en tant som typ satt brevid oss och så flyttade vi ett steg och sen så flyttade hon också ett steg men det var nog bara för att se om vi hade mobilerna uppe för hon såg det innan så sa hon till oss haha -_- .

förutom allt så är ja helt slut, man blir rätt så trött efter en hel helg. har pluggat lite och ska strax dejta duschen som bjuder på varmt vatten, minst 40 grader & ja ska ta en LÅÅÅÅNNNG dusch hihi som ja alltid gör.

imorgon så har ja PROV I MATTE eftersom ja fick ig på det förra så är det omprov, hatar det men de är ändå rätt så bra för då får man en extra chans att visa upp sina få kunskaper man har om matte. / M


saknar min molly '

fan vad sur ja blir, min syster drog ut internet nyss och ja höll på att skriva ett fucking långt inlägg, nu pallar ja inte och ja blir sur :(.

iaf, snart ska ja dra till salina så ska vi på gudstjänst, den är typ vid fem så ska vi göra en sak innan men den är hemlig ;).

saknar min molly jätte mycket !! om några veckor får ja träffa henne :D. / M

länge sen..

det var länge ja la in en bild på mig själv eftersom ja inte har några bilder på denna datorn, men ja får ju aldrig min tillbaka känns det som så ja lägger in bilder på denna med nu så har ja ju två datorer sen ;).




videoklipp





SHOPPING,

har shoppat lite idag, till mig själv och sen lite julklappar :).


halsband, 79 :-


bolero, strl 36, 98 :-

 
skinntights, strl M.                tights, strl M/L, 2-pack.
149 :-                                   59 :-


ska plugga lite å så sen ska ja kanske dra ut.




britney firar vi lite i efterskott..

- ligger hemma och har dunkade huvudvärk och ont som fan i armen, jag har tagit sprutan och dett t gör så förbaskat ont att ja kan inte höja den upp ovanför huvudet, så nu passar ja på att skriva en uppsats som ska bli klar nästa vecka :)

VILL HA MIN DATOR NU, så ja tycker pappa ska lämna in den så fort som möjligt!!!!!

ikväll så sticker ja till min kusin och så firar vi hans pappa som ja tror fyller 40 år eller något, det ska bli roligt men ja vet inte om ja orkar hela kvällen eller så men det får vi se ...

förutom allt så tycker ja att britney ser as snygg ut på denna bilden, eller vad säger ni ? =)


nu ska ja skriva uppsats, vi hörs senare .


torsdag.

- ja blir galen, ja vill ha min dator nu! pappa har fortfarnade inte lämnat in den och ja börjar tröttna på den här så jävla mycke, vill verkligen ha den NU !!!

iaf, gjorde biologi prov idag och ja fick G, han sa att om ja inte hade gjort omprov så hade ja fått vg, vad är det för argument ?

jaja nu ska ja hoppa in i duschen, bloggar mer sen.


BRITNEY 28 ÅR (L)

GRATTIS BRITNEY !! 28 år idag ♥


vill äka tillbaka i tiden till konserten ja va på, den var suverän.


nu ska ja plugga sen ska ja sleepa, hörs imon !


RSS 2.0