party boy-dansar.

igår var kvällen super, kan inte säga mcyket annat! började med att ja kom till kyrkan vid halv sex, skulle möta jonte vid tio i sex så ja gick en liten runda runt om kring där.

iaf, dom kom vid kvart i sex och vi gick in och satte oss å små pratade lite vid sofforna, det kom mer folk och ja tror vi var ca 55 personer ?! är dock inte säker, iaf så kom prästen och man skulle ha någon liten andakt, sen så gick vi och åt! HAHAHHAHA, vårat bord lät nog mest, iaf där i mitten utav det (där ja satt)! sen fick vi lite godis och så, sen så var det en lek och ja, tilda, sissel, emma, elin och jonatan blev ett lag. och då skulle man springa runt i kyrkan och hitta massa siffror och sen skulle man göra massa saker. så det var faktiskt jätte kul och självklart så vann vi :), sen så var det något julspel sist och sen slutade det vid nio tiden.

ja stod dock och väntade på min morfar som skulle komma och hämta mig och medans det så hade vi snöbollskrig, he-he, mulad en fjärde gång ...

iaf, åkte sen till kusinerna och var där en stund, sen så åkte ja hem och var kanske hemma vid tio tiden, satt uppe och kollade på jackass!! skrattade som fan åt party boy, han skulle väcka alla på hotellet och så var det en som stod och duschade och han klev in i duschen och började dansa mot den nakna killen. HAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHHAHHAHAHAHHAHH, OMG JA DÖR NÄR JA TÄNKER PÅ DET. gick sen och la mig vid elva tiden om somnade! gud så skönt det va att få sova ett tag och sen ringde den förbannade väckarklockan.

party boy


kommer snart ett till inlägg om idag och så vidare... /M


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0