dålig update, iknow!!

hej bloggen! /den vanliga starten på ett inlägg/ .

har varit en usel uppdatering här i bloggen, eller säger man så?! aja, vaknade rätt så lagom idag, tror det var vid ett tiden. gick upp och gjorde mig i ordning sen så åkte ja ner till stan för mina leggins var det ju ett hål i så ja bytte dom för andra gången :S, köpte även ett halsband:
ca 59 :-


iaf, åkte sen och käkade mat, blev kebab och ris!!!! åkte hem och köpte fler fyverkerier :D, satt och kollade på film & sånt. duschade sen och gjorde potatisgratäng och fläskfile, mumsigt. duschade sen och stack ut å sköt några raketer, hehehe höll på att smälla in på grannens tomt.

jaja, satt sen och spelade kort med familjen i ca två timmar och ja dog -_- efteråt men levde upp igen och nu snurrar huvudet som fan! klunkade whiskey (!!!!) usch vad det känns konstigt, trodde först inte att ja skulle kunna göra det för whiskey är något som bara gubbar dricker men ack, det gick ;).

satt sedan och kollade på sverige och ryssland tror ja det va men pallade inte mer och stack upp hit, ska snart nana och smörja in kroppen med nivea, ska även se om ja kan rota fram någon film eller något. börjar tröttna på den som snurrar runt och runt i dvd:n nu, nej nu får det bli någon annan. höres snart /M


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0