onsdagg.

fan vad bra paradise var igår, älskade att patrik o jackie vann hela skiteeeeeeen! fy fan alltså. kunde inte sova sen för att ja var så freaking glad haha!

iaf, skola idag och den började väl helt okej! bara att mamma ringer mig vid kvart i sju och vill att ja ska gå upp för att det har snöat och dt tar längre tid att gå till skolan då, seriöst?! aldrig i livet....

kom i tid till skolan fast fuskade lite och tog bussen men det tycker ja faktiskt att dt får man göra en sådan snöig dag som denna var! började med svenska å ja satt med Ena å snackade lite. hade sedan språk, engelska o gympa tror ja. hade ont i knät så ja ville inte anstränga dt så de blev värre, satt o snackade lite med läraren om hur det ska gå i nian och så, som dt ser ut nu så kommer ja ha en ljus framtid eller hur man nu ska säga dt, har IG men han sa att dt kan vi ändra på och du är på god väg och blablablabla!

blev sen so, matte och matten var fan brutal! usch, dt var länge sen ja skrattade så mycket som ja gjorde då! iaf, slöjd sen och konfan.

tog bussen hem sen och trillade i snön (?) jävla dålig balans har ja, och ja tabbar mig som fan idag på bussen. när ja skulle gå in  bussen så gick ja in i dörren! HAHHAHAHAHA, hon hann inte öppna dörren ens innan ja gick in i den.... cp alltså!

kom hem och åt lite mat, duschade och nu sitter ja med en handduk i håret och väntar på att andra avenyn ska börja. aja, ska fortsätta mitt lilla liv här på msn nu så hörs vi senare ! pussennnnn  /M


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0