fina lindsay lohan (L)!

- ja älskar lindsay lohan! (men britney är ju bäst). hon är verkligen superfin, även om hon har gått på droger och svält ner sig rätt så rejält så börjar hon komma igen och det är sådant som ja älskar hos kändisar, spelar ingen roll vilka det är, alla är människor och ja gillar styrkan som vi människor har och framför allt viljan. vill man inte sjunga så kan man inte sjunga, men har man hoppet och modet att vilja och försöka sjunga så sjunger man! låter väldigt enkelt men ibland kan det inte alltid vara så heller! för att man har olika personer som stöter ner en hela tiden och då hamnar man längst ner i botten igen och måste börja jobba upp sig åter igen och vissahar inte den styrkan att vilja göra det igen. därför är det grymt bra om man hjälps åt och stöttar varandra i allt!

det är sånt som gör att man blir människa och är levande, för är man inte snäll eller omtänksam eller vad det nu kan vara så är man inte människa, då är man nån varelse som inte kan hantera sig själv och behöver komma in på spyket...

det ja försöker säga med den här texten är att OM man bara vill så går det, oavsett vad det är för något som händer så går det alltid att lösa men man behöver tid och det är något som det inte finns mycket av nu för tiden, man försöker att stressa som in i helvete och då blir allt fel, right?

fin,fina lindsay lohan!




jaja, nu ska ja läsa några bloggar sen ska ja ta och bläddra igenom gamla bilder på mig som ligger och skräpar här nere förrådet, brb!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0