mobilen..

- har nu käkat lite tacos och gjort magen glad igen. skriver om mobilen nu som ja sa att ja skulle göra igår...

det var typ för ngra månader sen då var det klassens dag i skolan och hela klassen skulle göra något roligt tsm och då bestämde lärarna att vi skulle ut till en liten ö som heter musö tror ja de va, där skulle vi fiska, grilla korv och bara ha allmänt kul! klassen protesterade eftersom det var klassens dag och då skulle klassen få bestäma men nej det var visst dom som bestämde så då skulle vi mötas vid skolan vid klockan tio ungefär och sen skulle man cykla dit och det tog kanske en halvtimma och cykla eller något.

men iaf, ja och micka hade inga cyklar så vi stannade kvar på skolan i en timma eller ngt och sen fick vi skjuts av en lärare, skit snäll asså! kom dit och hittade först inte den där ön, så axel tror ja det va som kom och mötte oss och så gick vi in i skogen och sen kom man till en flotte som man skulle åka över för ön låg ju i sjön, så skulle man dra så man kom till ön.. det gick ju sådär men vi kom över iaf. sen så gick vi vilse på den ön för ingen lärare kom och mötte upp oss så vi gick och gick där på den lilla ön i säkert femton minuter då axel hade ont i sin tå så vi stannade en stund sen så fortsatte vi vår lilla promenad, hittade sen till slut och läraren frågade var vi hade varit och vi sa att vi gick vilse å lalala.
jaja, satt sen och åt godis och snackade om det mesta, micka och ja satte oss på en sten och dunkade musik hihi, aja! ja hade fått en ny mobil och den var ca en vecka gammal! och sen så vid ettiden så fick v gå hem om vi ville eftersom alla andra skulle det så ja..

ja, micka, axel, johan, oscar, rami och isak tror ja det va som skulle åka över på den där flotten, och det gick ju bra så i början men sen när vi kom halvägs så började den gunga och det blev helt konstigt så den välte och vattnet var väl på midjan på oss och alla hade typ sina mobiler i fickan och upp med dom och vi skulle se om dom funkade och min gjorde inte det och ingen annans heller, och alla väskor och sånt var totalt blöta och allt! johan hade fått den där flotten över sitt ben så det va värsta uppskrapat och allt sånt där! sen så till sist så skulle lärarna åka över den där flotten och vi tänkte först välta den för dom också men då skulle vi bara få skit för det! så när dom såg mig, micka och axel som var total blöta så stod dom och skrattade as mycket! /dom andra på flotten hade cyklat hem/ och vi stod ju där och vi frös sönder. och ja å micka hade ju ingen cykel eller mobil telefon och hade vi gått ända hem så hade det tagit en timma och inga pengar hade vi heller. och så sa en lärare att han kunde låna ut pengar till bussen men förhelvete! vem ville ta emot två blöta ungdomar och vi visste inte var busshållsplatserna var heller.

så ja, micka och axel stod där och hade inga mobiler och vi försökte starta upp dom men det gick ju inte så ja, vi fick ju stå där ett tag och det började bli kallt och vi hade ingen jacka eller något sådant, och lärarna cyklade hem (Y), det var ju deras ansvar att vi skulle kommit hem men som tur var så hade inte emilia åkt hem än så vi fick låna hennes mobil och ja ringde först morfar för att se om han kunde hämta oss men han svarade inte / och vissa ville inte skjutsa oss på cykel/ så vi ringde mickas mamma och hon kunde komma och hämta oss men vi visste inte var vi var...

men så stack axel hem cyklandes och ja och micka fick gå en bra bit och ja var nära på att kissa på¨mig för ja var as kissig! hahaha, iaf så kom hennes mamma och hon skjutsade hem mig, så jävla shysst! och sen när ja kom hem så såg mamma att ja var jätte blöt så hon stack till jobbet och ja ringde till pappa om mobilen och han ringde till läraren och typ skällde ut honom för att han föreslog busspengar när dem hade kunnat fixa skjuts ist, och sen så skällde han för att dom inte hade tagit deras ansvar och sen att vi skulle få ersättning för alla våra saker var ju förstörda på grund utav vattnet!

men sen så blev det ingen ersättning bara för att skolan var så jävla fattig, eller dom är! iaf, ja satt med hårtorken och försökte få mobilen varm och sen laddade ja den, satte den på elementet och försökte blåsa på den och sånt... och efter några dagar så funkade den igen som tur var!!!

och sen har den ju fallit i golvet ett par gånger och ja körde även över den med min cross så den ser as repig ut och som tur var så hade ja en sådan snäll pappa så ja fick en ny. men ja börjar ju tröttna på den här något så otroligt så snart ska ja få en nokia e75 ;).

den till höger är det som har råkat ut för allt och den andra är den ja har nu ;)..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0