monday.

har inte sovit ett piss inatt igen, fan. somnade vid ett o klockan ringde vid halv sju för att ja senare steg ur sängen halv åtta. fuck oxå!

sen på engelska idag, vilken jävla tjurkärring ja har t lärare, klassen skulle tydligen på ngt studiebesök idag o då bhvde ja gå tidigare för ja o en kompis skulle tydligen GÅ dit o de var extremt långt.
men iaf, så fick ja inte gå för henne så vi tjaffsade lite, hoho! men sen gav hon med sig o ja gick vid halv, (alltid problem med henne).

men så gick jag o micka vääääldigt jävla långt, så gick vi vilse. så vi gick, gick, gick, gick! seriöst så hittade vi inte så vi kom väl en halvtimme sent eller ngt sånt. vi gick runt i en o en halv timma :s. crazzzy!

aya, sen skulle vi ju GÅ hem oxå, så vi stannade vid öb o satt ett tag o chillade, käkade muffins. micka tvingade mig o äta :(, buhuhu. jaja, sen var vi i skolan vid tio i ett. fan ja har nog aldrig gått så jävla mke som ja gjorde idag. jo men de har ja nog men idag var det BRUTALT!

satt sen o lyssnade på en rappare i en o en halv timma, soffffft & skön som fan var han! haha åh vad ja skrattade. kmr kunna leva i ytterligare ngra år nu. höhö nej men fett kul vare!

& nu är ja så fucking trött, funderar på att slagga ett tag. bhvr ju det! blev erbjuden skjuts hem men ja tänkte att ja ska nog fan klara av att gå hem men ja skulle inte varit så positiv för den sista biten fick ja verkligen pusha mig själv om att ja kmr komma hem, även om hoppet var litet.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0