vad ja tycker?

de flesta skriver ju alltid om de "kända" bloggarna, så för att fördriva tiden så ska ja också göra, bara för att.
då börjar vi då....



alexandra

kissie är väl den mest hatade bloggerskan kan ja tänka mej? nästan alla säger att hon har förstört för sej själv & ja kan faktiskt hålla med. men ändå läser många bloggen, ja själv läser den men bara för att se hur långt hon kommer orka, känns som om hon kommer ge upp snart? den börjar bli lite tråkig nu, först var de bara kul o läsa den men nu vettifan.




desireé,

inte lika provecerande (stavning?) längre, tycker bloggen är helt okey, tycker hon har ändrat sej lite från förut eller håller ni inte med? kanske lite dålig uppdatering men det har nästan alla bloggare ibland.




paulina,

gillar bloggen starkt, har alltid gjort o följer den slav-vis varje dag. lite mer mognare än de andra men ändå inte. älskar stilen som hon har! har inte mycket mer o säga....




kenza,

har följt bloggen i ungefär 2 år, gillar den sjukt mycket den också. hon är väl den som har lycktas bra här i blogg världen o det tycker ja är kul att folk kan lyftas fram på olika håll, man behöver liksom inte kunna sjunga för att bli känd!




jackie,

ni vet vad jag tycker om jackie. älskar bloggen! min idol jue, hihi. finns faktiskt inget ont o säga om henne, följer bloggen varenda dag! alltid kul o se vad hon har skrivit varje gång ja klickar mej in på hennes blogg. mår ja dåligt o ja går in på hennes blogg så får den genast mej på andra tankar, så skönt. en liten kick är bloggen för mej kan man säga.




amir,

skön kille, han gillar ju brittan o det gör ja med så där har vi ju något gemensamt. läser dock inte bloggen varje dag men någon gång i veckan, min humor har han också. höhöh




rebecka,

älskar hennes blogg också, riktigt rolig. hon om någon kan verkligen få en o skratta. hon bryr sej inte heller om vad folk skriver om det är något dumt eller omänskligt. inte vad hon visar i bloggen iaf, så ett stort + till henne.




tyra,

läser den inte varje dag, läser den när ja får tid men den är bra. skriver vad som faller henne i smaken o det är något som ja gillar. tar otroligt fina bilder också, ja.. hon växer o är omtyckt eller har ja fel?


sådär, har skrivit lite nu om de bloggar ja brukar kika in i!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0